16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Nebuď des, vysaď les!

15.03.2019 Autor: Zuzka, Foto: Pilčík Prešov
Termín: 23.03.2019 Mesto:Zlatá Baňa Čas:7.00 -17.00 hod. Zdroj:stránka organizátora
les

Zdroj: Pilčík Prešov

PRAV DVA DOBRÉ SKUTKY NARAZ!

Ahoj! Prosíme Ťa o pomoc! Minulý rok sa nám podarilo vysadiť cez 7000 stromov; tento rok ich bude pravdepodobne o niečo menej (a možno aj viac ;-) A môžeš spraviť rovno dva dobré skutky naraz!

Hľadáme ľudí, ktorí, ak sa prihlásia, naozaj prídu a vysadia stromček, dva alebo aj dvadsať (kľudne môžeš aj sto!). V dnešnej dobe, kedy sa na každom rohu rieši znečistené prostredie a lesy sa strácajú, môže každý z nás mať ten dobrý pocit pomoci prírode (a v konečnom dôsledku aj ľuďstvu) spolu s nami.
Stojí to za to, nie?

Termín uvedený je predpokladaný, môže byť zmenený na základe poveternostných podmienok! Sadiť sa dá viacero dní, kto má chuť pomôcť, môže sa nahlásiť na konkrétny deň.
Zatiaľ je dohodnutý termín od 18. do 23.3.2019.

Peniažky, ktoré výsadbou stromčekov utŕžime, budú venované nášmu kolegovi, Radovi, ktorý po pracovnom úraze ležiac v nemocnici, potrebuje viac, než zdravotná poisťovňa ponúka. Kópiu faktúry zverejníme tu, rovnako aj kópiu platobného príkazu, aby bolo viditeľné, kam prostriedky šli.
Nechceme však zverejňovať Radove fotografie, ani údaje (veď vieš, to prekliate GDPR a podobne). Nemáme na to súhlas, keďže ten nám momentálne nevie dať, jeho stav to neumožňuje. Na Tvoje otázky však radi odpovieme priamo na akcii, prípadne môžeš napísať sem alebo i zavolať (0907 873 417)!

Tak čo? Prídeš?

Napíšte komentár