23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Krst hokejovej knihy Cikicaki Cikicak

08.03.2019 Autor: Maria Bodnarova, Foto: FB
Termín: 16.03.2019 Mesto:Bratislava Čas:13:00 Zdroj:stránka organizátora
avion

Zdroj: Avion

Fandíš slovenskému hokeju? Tak to nemôžeš chýbať na krste hokejovej knihy Cikicaki Cikicak!

Čaká ťa autogramiáda hokejových legiend, súťaže, hokejové tréningy, tanečné vystúpenie roztlieskavačiek a veľa ďalšieho!

Kniha CikicakiCikicak mapuje 90 rokov slovenského hokeja. Vďaka súčinnosti osobností slovenského reprezentačného a klubového hokeja vznikla knižka, ktorá všetkým generáciách fanúšikov hokeja spestrí knižnicu a spríjemní nadchádzajúce hokejom nabité mesiace. Krstným otcom je Janko Lašák, ktorý spolu s deťmi z hokejových slovenských klubov o 14.00 pokrstí  knihu Cikicaki Cikicak nálepkami hokejových legiend a suchým ľadom. Od 14.30 sa začne autogramiáda hokejistov. Počas celého dňa sa môžu deti i dospelí tešiť na program plný hokeja a nácviku fanúšikovskej atmosféry na troch miestach v Avione – v gastro pasáži, na hokejovom klzisku a pred Kauflandom.  

Cikicaki Cikicak súťaže za góly aj pravé fanúšikovské medaile, maľovanie na tvár, korčuliarske a hokejové tréningy, tanečné vystúpenie roztlieskavačiek, nácvik hip-hop ciki caki choreografie, ciki caki dielničky, súťaže v stolnom hokeji. Z fotobúdky si môžete na pamiatku vytlačiť pravú fanúšikovskú fotku.  Nebude chýbať ani pravý hokejový fanúšikovský keyboard a televízna „kocka“ plná emócií. Na stanovištiach pred klziskom sa dozviete veľa o diagnostike a vhodnej fyzioterapii ku aktívnemu životu a športu, ale aj kedy, ako a prečo je možné začať korčuľovať v hocijakom veku.

Moderuje Slavo Jurko a Roman Bomboš.

Vidíme sa 16. 3. od 13:00 na klzisku v Avione.

Napíšte komentár