28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

La Portella Detský bál 2019

01.03.2019 Autor: Danka, Foto: dkdubravka.sk
Termín: 09.03.2019 Mesto:Bratislava Čas:16.00 Zdroj:stránka organizátora

la portella

Kde bolo tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo, kde žili samé princezné a princovia, ktorí veľmi radi tancovali. To kráľovstvo sa volalo La Portella.

Raz jednu takú princeznú, ktorá sa volala Tancumilka, uniesol strašlivý drak Purpurak, o ktorom babičky rozprávali svojím vnúčatám strašidelné príbehy, ale nikto ho nikdy nevidel. Avšak, na mieste kde videli princeznú Tancumilku naposledy našli chlpy pupurovej farby z Purpurakového chlpatého jazyka. Princovia a princezné z kráľovstva La Portella boli veľmi smutní zo zmiznutia ich kamarátky a keďže boli aj velmi odvážni, vybrali sa Tancumilku hľadať...

Tretí ročník obľúbeného Detského Bálu La Portella je tu a s ním aj skvelý program nabitý tancom a skvelou hudbou. Zabávať vás budú animátori a lektori tanečnej školy La Portella. Ako špeciálni hostia tohto ročníka vám predvedú svoje inštrumentálne, šermiarske a kaskadérske umenie členovia SHŠ Ursus.

Aká by to bola však rozprávka, keby nám ju nerozprával milý a príjemný kráľovnin hlas a tak naše pozvanie prijala aj známa televízna moderátorka Barbora Krajčírová, ktorá nás bude príbehom sprevádzať a možno príde aj drak Purpurak.

 

Napíšte komentár