20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Úspešné deti - prednáška

08.02.2019 Autor: Zuzka, Foto: FB
Termín: 11.02.2019 Mesto:Poprad Zdroj:stránka organizátora
uspesne deti

Zdroj: DyslexiaDysgrafiaStevka

Kedy: 11. Február 2019 od 18.00 hod.
Kde: DOm kultúry Poprad

Milí pedagógovia a milí rodičia.

Vstup do školy je výnimočný a dôležitý medzník v živote každého dieťaťa. Prvé roky sa oboznamuje so školským prostredím, režimom. Buduje si vzťah k učiteľom, nachádza kamarátstva, osvojuje si zručnosti, získava vedomosti, ktoré ho budú sprevádzať po celý život. Čelí aj novým výzvam. Tak ako prežije školskú etapu, tak si ďalej v živote hľadá svoje miesto, žne úspechy, ale aj sklamania, ktoré ho ovplyvnia na celý život.

Ako zvláda školu Vaše dieťa? Vstáva sa mu ráno ťažko a s plačom odchádza z domu do školy? Je málo sústredené, nepozorné a stráca záujem o nové poznatky? Trápite sa doma nad úlohami a výsledky sú minimálne? Ťažko sa mu číta, má zmätok pri písaní a nejde mu ani počítanie? Tŕpnete na rodičovskom pri chválach iných detí, nespávate a už neviete ako môžete Vášmu dieťaťu pomôcť?

Srdečne Vás pozývame na verejnú odbornú prednášku, ktorá vám ponúkne odpovede na Vaše otázky.

Na túto akciu sme pozvali odborníčky s dlhoročnou praxou:

  • Martina Rzymanova - špeciálna pedagogička s dlhoročnou praxou, venuje sa deťom so špeciálnymi výchovno- vzdelávacími potrebami v CSPP v Poprade.
  • Ľuboslava Jela Harabinová - špeciálna pedagogička s dlhoročnou praxou a je aj zriaďovateľka Súkromnej materskej školy TROJRUŽA v Poprade - Inklužívna škola ako učiaci sa organizmus.
  • Štefánia Sčensná - logopedička, venuje sa deťom s narušenou komunikačnou schopnosťou, takže aj čítaniu a písaniu. Má 20 rokov prax - diagnostiky a terapie v poradenských aj školských zariadeniach, štátnych i súkromných
  • Magdaléna Orolínová - špečiálna pedagogička, pracuje vo svojom OZ Dobrá Myseľ s deťmi s oneskoreným vývinom reči, s deťmi "nehovoriacimi" s dežmi s poruchami učenia a s deťmi s Aspergerovym syndrómom. Má 18 ročnú prax.
  • Lívia Korenková - psychológ, venuje sa riešeniu emocionálnych blokov kineziologickou metódou One Brain, poradenstvo a konzultácie.

info.stevka@gmail.com
+421 910 222 552

Napíšte komentár