25. 04. 2024 Marek 10°C Dážď

Deň otvorených dverí v súkromnej ZŠ v Prešove

06.02.2019 Autor: Zuzka, Foto: SGPO Prešov
Termín: 21.03.2019 Mesto:Prešov Zdroj:stránka organizátora
den otvorenych dveri

Zdroj: Súkromná ZŠ Prešov

Ako ale vybrať tú správnu školu? Pri rozhodovaní beriete do úvahy celé spektrum kritérií, ktoré by ideálna škola mala spĺňať, veď od toho závisí aký vzťah s veľkou školou si Váš prváčik vybuduje. Svojmu dieťaťu chcete dopriať to najlepšie z dostupných možností. Ponuka je široká.

Dnes sa už každá škola pýši pekným prostredím, materiálnym vybavením, modernými didaktickými pomôckami… Kľúčovým elementom k nadobudnutiu pozitívneho vzťahu malého človiečika k škole a k učeniu je vrelý vzťah dieťaťa s učiteľom. Na našej škole si to plne uvedomujeme, preto vytváranie rodinného prostredia je definičným článkom filozofie Súkromnej základnej školy.

Do našej školy sa Vaše dieťa bude vždy tešiť. Ponúkame výchovu a vzdelávanie v anglickom jazyku pomocou metódy CLIL. Absolventi základnej školy sú preto dobre jazykovo pripravení a dokážu pohodlne zvládnuť ďalšie štúdium na bilingválnom gymnáziu.

Budeme radi, ak pre Vaše dieťa zvolíte práve tú našu školu. V tom prípade pôjde o investíciu, ktorej výnos je garantovaný. Dobré vzdelanie sa totiž vziať nedá! Súkromná základná škola je organizačnou zložkou Súkromnej spojenej školy European English School a nájdete nás na ulici Solivarskej č. 28 v Prešove.

Napíšte komentár