16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Premietania pre deti počas Vianočného jarmoku

12.12.2018 Autor: Zuzka, Foto: visitpoprad.sk
Termín: 16.12.2018 a ďalšie Mesto:Poprad Zdroj:stránka organizátora
Premietania pocas Vianocneho jarmoku

Zdroj: Kino Tatran Poprad

Pozývame vás na premietania pre deti počas Vianočného jarmoku.

15.12.2018 o 15:00 (Pásmo krátkych animovaných filmov) VŠETKO NAJLEPŠIE PRE DETI

  • Dita vo vzduchuDita je už kultovou postavičkou vymyslenou známym slovenských animátorom Viktorom Kubalom. Naozaj platí porekadlo – kde sa dvaja bijú, tretí víťazí? Nechajte sa unášať bláznivými náhodami v tomto vtipnom a poučnom príbehu Dity a dozviete sa odpoveď.
  • Chyťte ho! - Čo všetko sa môže stať počas obyčajnej školskej exkurzie v múzeu, hlavne ak sa nesprávate podľa zaužívaných pravidiel váženej inštitúcie. Hlavný hrdina, malý chlapec, zažije vďaka svojmu huncútstvu veľké dobrodružstvá, ktoré ho vôbec nezmenia…
  • Automatina - Putovný cirkus praská vo švíkoch. Hlavnou atrakciou je dnes malá mechanická Automatina.
  • Sušienku? - Krátka rozprávka o chlapcovi, ktorý získa kamaráta, aj keď trochu iného než ako si pôvodne predstavoval.
  • Aúúúna - Lina je dievčatko žijúce v strachu z príšer, ktoré klíčia v temnote pod posteľou. Jedného dňa ju tiene spod postele pohltia a Lina sa prepadne do temného lesa, kde stretne vlčicu. Lina postupne zisťuje, že les nie je až taký strašidelný a vlčica je skôr kamarátkou ako desivým nepriateľom. V lese Lina vďaka vlčici spoznáva silu všetkých prírodných živlov a príchadza k poznaniu ako byť súčasťou „živej“ prírody a ako jej načúvať.

15.12.2018 a 16.12.2018 o 16:30 - Mimi a Líza: Záhada vianočného svetla

  • Mimi vidí svet rukami a ušami. Je totiž nevidiaca. Spolu so svojou najlepšou kamarátkou Lízou už navštívili veľa fantastických svetov plných zábavy, ale aj záhad. Teraz konečne prišli Vianoce. Mimi a Líza spoločne so susedmi z domu zdobia nádherný, veľkolepý stromček. Ibaže žiarovky na ňom nechcú svietiť. Kam zmizlo to čarovné vianočné svetlo? Utieklo? Alebo ho ktosi ukradol? 

16.12.2018 o 10:00 – Ferdinand 

  • Ferdinand je veľký býk s veľkým srdcom. Je to roztomilé, no trochu nešikovné až groteskne pôsobiace stvorenie, ktoré ale neznalí ľudia považujú za nebezpečné a zúrivé monštrum. Keď si jedného dňa Ferdinand neopatrne sadne na čmeliaka, ten ho štipne a Ferdinand sa splaší. Celú udalosť vidia vyhľadávači býkov do koridy a rozdivočelý Ferdinand ich uchváti natoľko, že ho okamžite chytia a odvezú. Ferdinand je ale odhodlaný vrátiť sa k svojej rodine a pomocou svojich nových priateľov sa vydáva na dlhú cestu Španielskom.

Vstupné:

  • 0,50 €,
  • 1,00 €,
  • 3,00 €.

 

Napíšte komentár