24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Predvianočné tvorivé dielne pre deti

06.12.2018 Autor: Claudinka, Foto: advent.trnava.sk
Termín: 16.12.2018 a ďalšie Mesto:Trnava Čas:15.00 - 18.30 hod. Zdroj:stránka organizátora
Tvorive dielne

Zdroj: akcie-tirnavia.sk

Čo by to bol za december bez tradičných Predvianočných tvorivých dielní pre deti? Ani tento rok nebudú chýbať obľúbené kreatívne aktivity, na ktorých budú môcť deti popustiť uzdu svojej fantázii a tvoriť originálne vianočné dekorácie a darčeky.

Desiaty ročník festivalu detskej tvorivosti sa bude konať od piatku 30.11. novembra do nedele 16. decembra 2018. Pre verejnosť budú dielničky otvorené vždy cez víkend medzi 15. a 19. hodinou v osvedčených priestoroch bývalého obchodu s odevmi “Pod stĺpami“ na Hlavnej ulici č. 8.

Prvý víkend bude patriť výrobe adventných vencov, pohľadníc a svietnikov s mikulášskou tematikou, druhý prinesie inšpiráciu na vianočné darčeky a počas tretieho víkendu pripravíme rôzne ozdoby a dekorácie nielen na vianočný stromček.

Malých návštevníkov čakajú rozmanité tvorivé aktivity s vianočnou a zimnou tematikou obohatené ľudovo-umeleckými aktivitami a tradičnými technikami ako práca s textíliami, bavlnou i hlinou či využitie rôznych prírodnín a potravinárskeho materiálu. Okrem toho naplní priestor vôňa medovníkov, ktoré budeme piecť priamo na mieste.

Program zabezpečujú animátori z trnavských detských a mládežníckych organizácií a študenti trnavských stredných a vysokých škôl. Spolu s Mestom Trnava organizujú Predvianočné tvorivé dielne pre deti OZ Hojdačka a Pedagogická a sociálna akadémia blahoslavenej Laury.

Napíšte komentár