19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Zimná dovolenka pre celú rodinu

Autor: MS, Foto: sdetmi.com
Termín: 27.12.2018 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

Zimna dovolenka pre celu rodinu FBZima klope na dvere a vy hľadáte tú správnu zimnú dovolenku pre rodinu, kde by ste mohli tráviť čas spolu aktívne alebo len tak relaxovať a užívať si čas s priateľmi a rodinou? 

Vybrali sme pre vás pár pobytov z ponuky našich partnerov, ktorí sa radia medzi top family friendly zariadenia a tým pádom si dovolenku u nich užijete kedykoľvek počas roka.


Zimná rodinná dovolenka s lyžovačkou v Resort Valachy, Veľké Karlovice

Beskydy,  ČR

sjezdovka Razula1

 

Horal termalni bazeny

Zdroj: horal-hotel.cz

Pokiaľ si chcete s deťmi užiť nielen zimné radovánky s lyžovaním, ale aj kúpanie a saunovanie, vyskúšajte Resort Valachy v beskydských Veľkých Karloviciach. Tento proklamovaný hotelový komplex 3 km za českou hranicou ponúka top služby na úrovni rakúskych wellness rezortov.

Zimné pobyty v hoteloch Lanterna a Horal zahŕňajú skipas, neobmedzený vstup do Wellness Horal s termálnymi bazénmi a saunovými rituály, masáž ošetrenie pre rodičov, detské animačné programy, v Lantern dokonca aj obed, navyše deti na prístelke majú ubytovanie zdarma.

Voľný čas si môžete spestriť jogou, aquafitness, bowlingom alebo si aj s deťmi skúsiť indoor golf s inštruktorom. Nechýbajú detské kútiky a detské menu. Vo Wellness Horal sa denne koná saunovanie detí aj so saunovým rituálom.

Rezort má vlastný lyžiarsku školu aj s bezpečnou detskou zjazdovkou sa snowtubing.
A nezabudnite: Velké Karlovice patria k najvyhľadávanejším cieľom bežkárov vďaka sieti 90 km upravovaných stôp.

button rezervuj pobyt


Štefanský pobyt s kúpaním vo Wellness Hoteli Patince****  

Nitriansky kraj

1656 e1463401664605

 


 

patince

Zdroj: wellnesspatince.sk

Oslávte Štefana počas večera plného zábavy, dobrej nálady a skvelej hudby. Po pretancovanej noci si doprajte oddych a relax v termálnej vode. tematický pobyt v termíne od 25. do 28.12.2018 v špeciálnej sume 149 €/ dosp. osoba za 2 noci. 

Okrem ubytovania s neobmedzenými vstupmi zažijete napr aj:

  • Oslávte Štefana počas večera plného zábavy, dobrej nálady a skvelej hudby. Po pretancovanej noci si doprajte oddych a relax v termálnej vode.
  • ŠTEFANSKÁ ZÁBAVA v Bowling bare dňa 26. 12. 2018 

Bazénový svet ponúka najväčší vnútorný zážitkový bazén s termálnou vodou na Slovensku. Miestny termálny prameň Hévíz s teplotou 27 °C, ktorý vyviera z hĺbky 200 metrov, patrí k reťazcu pridunajských prameňov. Teplota vody v bazénovom svete sa pohybuje v rozmedzí 30 - 36 °C. Vo vnútornom bazénovom svete nájdete relaxačný zážitkový bazén s množstvom vodných atrakcií, detského bazéna s toboganom, vírivkou a sedacieho bazéna.

button rezervuj pobyt


Dovolenka pri koňoch na Masarykovom dvore 

Banskobystrický kraj


zivot s konmi A3 v3 zimna verzia
9 3 1

Zdroj: masarykov-dvor.sk

Chcete si zajazdiť, chcete si zašportovať alebo si jednoducho oddýchnuť? To všetko je možné, takpovediac, pod jednou strechou. Pre skúsenejších z vás ponúkajú jazdenie na jazdeckých koňoch v krytej jazdiarni alebo na vychádzkach do prírody. Pre tých z vás, ktorí kone doteraz obdivovali len pevne stojac na zemi, ponúkajú jazdeckú školu aj pre deti. Okolie ale nemusíte spoznávať len z chrbta koňa, môžete si ho pozrieť aj počas vyhliadkových jázd na pohodlných kočoch.

Areál Masarykovho dvora je ako stvorený nielen pre vás, ale aj pre vaše ratolesti. Detské ihriská kombinujú šport a relax, deti tu nájdu aj človeče v životnej veľkosti či mnoho iných zábavných, no najmä bezpečných atrakcií. Samozrejmosťou je detský kútik s množstvom hračiek, saunový svet, bazén a mnoho iného, čo urobí vašu dovolenku Dovolenkou.

button rezervuj pobyt


Vianoce a zima v rezorte Hilson so zľavou až 50% na skipasy

Žilinský kraj

Hilson Resort Jasna november 2018 2

Chopok Jasna 4
Sanky Hilson Jasna 5

Zdroj: ubytovanie-jasna-hilson.sk

Najvýhodnejšia poloha pre rodiny s deťmi, príjemná wellness zóna a veľa zliav na skipasy a okolité atrakcie. To sú len tri z mnohých výhod, ktoré rodinám ponúka apartmánový rezort Hilson v blízkosti Jasnej.

Zaujme vás najmä štýlové ubytovanie v moderných štúdiách a apartmánoch rôznych veľkostí. Nájdete tu dokonalé zázemie pre páry, ale aj pre 3-, 4-členné a viacčlenné rodiny. Každé štúdio i apartmán má vlastnú kuchynku. Výhodou je veľký areál s osvetleným sánkarským svahom a bezplatným zapožičaním sánok, bobov či lopárov.

Využiť môžete vírivku, fínsku alebo bylinkovú saunu a tiež relaxačnú miestnosť s ležadlami. Ak si túžite užiť originálne Vianoce v prekrásnej prírode zimného Liptova, ponúkame vám mimoriadne výhodný 3-dňový Vianočný pobyt pre rodiny už od 168 €. V rámci neho získate zľavu až 50 % na 3-dňové skipasy do Jasnej.

Vzhľadom na polohu len 3 km od Liptovského Mikuláša a v blízkosti aquaparkov Tatralandia a Bešeňová je rezort Hilson vyhľadávanou destináciou pre lyžiarov, ktorí milujú pobyt na hrebeni Nízkych Tatier a zároveň aj bohatý wellness program alebo mestskú atmosféru. Svedčí o tom aj pestrá ponuka našich Zimných pobytov. V nich máte zahrnuté zľavy na vstupné do nového domu optických klamov Ilusia v Liptovskom Mikuláši, do Stanišovskej jaskyne, Medvedej štôlne alebo do Mincovníčkova.

button rezervuj pobyt


Predvianočný čas s deťmi vo Wellness Penzióne*** Strachan  

Prešovský kraj

pre sdetmi 20

 

pre sdetmi 11

Zdroj: penzionstrachan.sk

Vstúpte do rozprávky, kde Vám ponúkame dovolenku a zážitok v jednom. Štýlový rodinný Wellness Penzión*** Strachan, inšpirovaný tradičným goralským štýlom, sa nachádza v malebnej obci Ždiar, priamo pod hrebeňom Belianskych Tatier. O jeho kvalitách svedčí aj to, že 5-krát po sebe bol ocenený ako Penzión roka.

Necelých 100 metrov od penziónu sa nachádza lyžiarske stredisko Ski centrum Strachan, ktoré ponúka bohaté vyžitie pre celú rodinu. Najmenším a začínajúcim lyžiarom sa tu venujú inštruktori v lyžiarskej škole, kde sa nachádza aj detská zjazdovka s detským pásom. Skúsení lyžiari si určite užijú 3 km zasnežovaných zjazdoviek, ski cross, či modernú 4-sedačkovú lanovku s nádherným výhľadom na Belianske Tatry. K dispozícií je aj Ski Rent & Shop, kde sú k dispozícii lyžiarske a snowboardové komplety, vybavenie a doplnky. Alebo si požičajte sánky a namiesto lyžovania vyskúšajte sánkovačku.

Ak si chcete na chvíľu dať prestávku od lyžovania, sú pre vás pripravené animácie a ďalšie atrakcie. Jedinečnou možnosťou v stredisku je jazda ratrakom, počas ktorej priamo uvidíte, ako sa upravujú zjazdovky pred večerným lyžovaním.

Po celom dni plnom zážitkov je čas dobre sa najesť. Súčasťou Ski Centra Strachan je aj reštaurácia Medvedí brloh Strachan.

button rezervuj pobyt

Napíšte komentár