19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

25 tipov na výnimočné vianočné darčeky pre deti

Autor: Petula , Foto: sdetmi.com a stránky jednotlivých eshopov

web banner vianocne tipy darcekyMilí rodičia, starí rodičia a všetci, čo nás radi čítate a sledujete.

Sme radi, že už tretím rokom vám prinášame najkrajšie tipy na vianočné darčeky pre deti. Usilovne sme hľadali, aby sme našli novinky či rôzne výnimočné darčeky, ktoré vyčaria úsmev detičkám. V článku nájdete handmade vecičky, nádherné knihy či iné hračky, doplnky a pomôcky. Od novembra sa môžete opäť tešiť každý deň na jeden tip na vianočný darček. Spolu v článku nájdete 25 tipov.
Ako mamičky dobre vieme, čo sa deťom páči. Dúfame, že vám uľahčíme výber a hľadanie a všetko hravo zvládnete pár klikmi na internete. Užijete si tak blížiace sa sviatky bez zhonu a stresu v obchodoch.
Malý bonus od nás – List Ježiškovi, ktorý si môžete stiahnuť a s deťmi vypísať ;)

Vaša redakcia mamičiek sdeťmi.com
Peťula, Maťka, Claudinka, Monika, Zuzka, Peťka, Lucka, Danka, Majka, Anka, Katka a Peťka


DOVOLENKA V TATRÁCH

apartman

Určené pre: celú rodinu

Vyberte sa do Vysokých Tatier, kde na vás v Novom Smokovci čaká plne vybavený Apartmán Mariana***, v ktorom sa budete cítiť ako doma a popritom si užijete aj krásu Vysokých Tatier. Ak sa chystáte lyžovať, budete to mať na skok do všetkých okolitých stredísk vrátane lyžiarskych škôl, požičovní lyží a príslušenstva pre deti aj dospelých.


 

HOJDAČKA PRE BÁBÄTKÁ BETO

 

betoOdporúčaná veková kategória: od narodenia do 15 kg
Určené pre: bábätká

BETO hojdačka pre bábätká je hojdačkou pre najmenších. Je vyrobená z prírodných materiálov. Príjemným mäkučkým materiálom matraca vytvoria bezpečné „hniezdočko” pre Vaše dieťatko. Matka už v tehotenstve hojdá svoje dieťa každým krokom, každým pohybom, práve preto hojdačky od EcoBaby dieťatko rýchlo a jednoducho uspia, upokoja pri kolikách a bolestiach bruška, pohojdajú aj zabavia.


DVD PACI PAC DEŤOM

Snimka obrazovky 2018 11 16 o11.53.15

Zdroj: pacipac.sk

Odporúčaná veková kategória: od 2 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Paci Pac prespievali nanovo pesničky z úspešného albumu Peter,Beata a Vašo deťom pri príležitosti
30.výročia od jeho vydania a natočili k nim nové videoklipy. Medzi nimi nechýbajú detské hity ako Pes a Mačka, Čarbičky alebo Ako bola objavené Amerika. Ako bonus obsahuje DVD zostrih zo živého vystúpenia na najveselšom detskom festivale Festík 2018.


LIL MONKEY PRELIEZKY DO INTERIÉRU AJ EXTERIÉRU

lil monkey

Zdroj: Marimex

Odporúčaná veková kategória: od 1,5 do 5 rokov
Určené pre:
pre chlapcov aj dievčatá

Deti sú veľmi živé a vytvoriť im vhodné prostredie na hranie priamo v interiéri nemusí byť vôbec ťažké. Preliezky Lil 'Monkey sú na to ako stvorené. Nezaberú veľa miesta a je možné ich uložiť napríklad pod posteľ, či za skriňu. Zostavenie preliezky je jednoduché bez použitia náradia. Je možné ich umiestniť aj na záhrade.


PAPIEROVÁ BÁBIKA ADELE

ade1
ade2

Zdroj: eshop.dobrahracka.sk

Odporúčaná veková kategória: od 5 rokov
Určené pre: dievčatá

Vymaľujte, vystrihnite, oblečte! Vráťte sa do detstva spoločne s papierovými bábikami. Tieto retro vystrihovačky sú vhodné pre všetky deti, ktoré radi maľujú a tvoria. Oblečte papierovú bábiku do šiat  podľa vlastnej fantázie. Vyberiete si modernú Adele alebo klasickú Améliu? Kolekcia papierových bábik Kamaráti a Rodina čakajú len na vás.


PRINZESSIN STERNENZAUBER DARČEKOVÝ SET

prinzessin sternenzauber sampon
DM VB Prinzessin Sternenzauber tasticka

Zdroj: mojadm.sk

Odporúčaná veková kategória: od 3 rokov
Určené pre: dievčatá

Bežne dcérky vidia, ako si pod stromčekom mamičky nájdu balíček s kozmetikou. Potešte aj ich s kozmetikou určenou pre dievčatá, ktoré to ocenia. Ako aj maminky, aj ony sa radi starajú o seba a svoje vlásky. Doprajte im darček, ktorý vonia a užijú si ho pri každom kúpaní. Krásne darčekové balenie poteší nejednu malú princeznú.


STRIDER 14X SPORT

striderOdporúčaná veková kategória: 3 – 7 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Strider 14x Sport je ako dva bicykle v jednom. Stanovuje nový štandard ako najlepší prvý pedálový bicykel.. Potom, čo vaše dieťa zdokonalí rovnováhu na odrážadle, je malý jazdec pripravený na pedále. Jednoducho a rýchlo pripojte pedálovú sadu a sledujte svoje dieťa na pedálovom bicykli ako napĺňa svoj ďalší životný míľnik!


JANKA A TOMÁŠ ZÁPISNÍK NÁPADOV A RECEPTOV ZO ZÁZRAČNÉHO ATELIÉRU & NÁPADY A RECEPTY ZO ZÁZRAČNÉHO ATELIÉRU DO RÁMČEKA + DVD

zazracny

Zdroj: albatrosmedia.sk

Odporúčaná veková kategória: od 5 rokov
Určené pre: pre chlapcov aj dievčatá

Janka a Tomáš vás opäť pozývajú do Zázračného ateliéru. V ich knižnom ateliéri ožívajú divy, ako je akvárium na tanieri, strašidelná pizza, machuľkovia, uletené lievance či strašiak na zjedenie a iné. Môžete ich dať do rámčeka a máte skvelý darček. Bonusom je DVD s návodmi, ako na to. Do zápisníku nápadov a receptov si zaznamenáte najkrajšie výtvory.


JAZDIACI KONÍK PONNIE

Ponnie

Zdroj: ponnie.cz

Odporúčaná veková kategória: S 3-6 rokov,  M 5-12 rokov, XL 9-99 rokov
Určené pre: pre chlapcov aj dievčatá

Ponnie jazdí ako živý! Úžasná hračka pre všetkých milovníkov koní. Darček, ktorý ste si vždy želali, ale nikdy ste ho nedostali. Koník sa rozjazdí vysadaním zo sedla ako pri cvale na skutočnom koni. Táto hračka zábavným spôsobom motivuje deti k pohybu a pobytu vonku.


3-METROVÉ PUZZLE "MOJA RIEKA"

puzzleOdporúčaná veková kategória: 5-8 rokov
Určené pre: všetky deti od 5 do 105 rokov

Na brehu rieky Londji môžete pozorovať pandu, ako si užíva príjemný tieň čerešne, deti plaviace sa na pestrofarebných rybkách a pirátov skrývajúcich svoj ulúpený poklad. Objavujte spolu so svojimi deťmi aj ďalšie rozprávkovo neskutočné scény pri skladaní tohto 3-metrového puzzle. Navrhnuté a vyrobené v Barcelone z recyklovaného kartónu a papiera.


MAGNETICKÁ KNIHA JANOD

Magneticka kniha Janod

Zdroj: Kidmania

Odporúčaná veková kategória: 3 - 8 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Zabavte vaše deti skladaním obrázkov z magnetických dielikov podľa predlohy. Magnetické skladačky v tvare knihy s rôznymi zábavnými aj náučnými motívmi pre dievčatá aj chlapcov - Dopravné prostriedky, Princezné, Ročné obdobia, Povolania, Zábavné tváre, Hodiny a režim dňa, Angličtina a iné. Vhodná na doma aj na dlhé cesty. Teraz v ponuke vianočné sady za výhodnú cenu.


MINI MICRO DELUXE

mini

Odporúčaná veková kategória: 2-5 rokov
Určené pre :dievčatá aj chlapcov

Kolobežka Mini Micro Deluxe bola navrhnutá švajčiarskymi konštruktérmi a konzultovaná s lekárskymi expertmi. Pri vývoji bol kladený dôraz na bezpečnosť, kvalitu a praktické použitie. Vďaka unikátnemu spôsobu zatáčania (naklonením riadidiel) je jazda pre deti zábavná a navyše sa rozvíja rovnováha a koordinácia pohybu. Kolobežka získala desiatky ocenení po celom svete.


GERDA KUFRÍK

Gerdaweb1

Zdroj: Albatrosmedia.sk

Odporúčaná veková kategória: od 3 rokov
Určené pre: pre chlapcov aj dievčatá

Nádherný kufrík plný veľrybích prekvapení! Nájdete v ňom všetko, čo v detskej izbičke zaručene nesmie chýbať. Drobci sa potešia prekrásnej knižke o veľrybe Gerde a sladkým snom v objatí so svojimi rozprávkovými kamarátmi -  na výber máte veľrybu, kosatku alebo tučniaka!. Poriadnu rodinnú zábavu zažijete s veľrybím človečkom či maľovankami.


NÁSTENNÝ DRŽIAK WHALE ON THE WALL

Whale

Zdroj: whaleonthewall.org

Odporúčaná veková kategória: 2 - 99rokov
Určené pre: pre chlapcov aj pre dievčatá

Aj Vaše deti pokreslia tony papieru a neprestáva ich to baviť?  Oživte detskú izbu nástenným držiakom s "nekonečnou" rolkou papiera a nezbedníci si budú môcť čarbať, kedykoľvek sa im
zachce. Deti majú pri kreslení v stoji uvoľnené celé telo, čo napomáha rozvoju grafomotorických zručností. Využitím jedinečného “VIANOČNÉHO ŠPECIÁLU" ušetríte 30%.


DETSKA PLETENÁ MERINO KUKLA S WINDSTOPPEROM

merino activekids

Zdroj: Activekids.sk

Odporúčaná veková kategória: od 1 roka až po 18 rokov (3 veľkosti)
Určené pre: pre chlapcov aj dievčatá

Veľmi teplá pletená merino kukla pre deti s membránou GORE® WINDSTOPPER® je ideálna na všetky aktivity v chladnom počasí, či už zimnú lyžovačku alebo cestu do škôlky a školy. Membrána GORE® WINDSTOPPER® spoľahlivo ochráni detskú hlavičku pred vetrom a vďaka MERINO VLNE bude vaše dieťa stále v teple a suchu. 


DOTYKOVÁ LED LAMPIČKA SOVIČKA ALEBO ŽIRAFKA

doizbicky.sk LED lampa

Zdroj: doizbicky.sk

Odporúčaná veková kategória: od 3 rokov
Určené pre: pre chlapcov aj dievčatá

Nádherné a veselé svetielko, ktoré si Vaše detičky obľúbia na prvý pohľad. Ovláda sa jemným dotykom na dotykový bodík. Veselé farby a milé obrázky rozveselia každú detskú izbičku. Rozkošná sovička, či milá žirafka  spoľahlivo odstrašia všetkých bubákov, ktorí sa budú snažiť narušiť spánok Vašich maličkých. 


PERSONALIZOVANÉ KNIHY PRE DETI

dreamstory

Zdroj: dreamstory.sk

Odporúčaná veková kategória: 4 do 10 rokov
Určené pre: pre chlapcov aj dievčatá

Jedinečné knihy pre deti, v ktorých sa váš syn, dcérka, synovec, vnučka či iné dieťa stáva hlavným hrdinom knižného príbehu. Číta tak o sebe, svojej rodine, kamarátoch, škole, záľubách a ďalších viac ako 20 informáciách z reálneho života. V úvode knihy nesmie chýbať fotka dieťaťa a venovanie od vás.


STRIEBORNÁ HRKÁLKA GREG & RICH

bubbles

Odporúčaná veková kategória: 0 – 2 roky
Určené pre: pre chlapcov aj dievčatá

Strieborná hrkálka je dar, ktorý raz vaše dieťa odovzdá svojim deťom. Vychádza zo starej tradície, no v súčasnom nadčasovom (a registrovanom) dizajne. Je akusticky vyladená, cibrí  dieťatku motorické a senzorické schopnosti. Striebro je prirodzene antibakteriálne, chladí a dezinfikuje pre prerezávaní zúbkov. Je navrhnutá a vyrobená na Slovensku a nádherne zabalená.


DARUJTE ODDYCH POD STROMČEK

permnOdporúčaná veková kategória: od 6 mesiacov
Určené pre: deti a rodiny

Potešte svoju rodinu darčekovým poukazom na pobyt v Grand hoteli Permon**** - v obľúbenom hoteli pre rodiny s deťmi na Podbanskom v Tatrách. V rámci pobytu na vás čaká množstvo atrakcií pre detí – vodný svet, detský kútik, maskoti, lyžovanie v blízkosti, čarovné lesné cestičky, Chodník sovích strážcov a mnoho ďalších.


HÁČKOVANÉ TABURETKY PRE DETI

MagnoliaBella

Zdroj: Háčkovaný svet MagnoliaBella

Odporúčaná veková kategória: od 3 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Chcete štýlový doplnok do detskej izbičky? Máme pre vás jedinečné háčkované taburetky, ktoré vašim deťom poslúžia na sedenie aj na hranie. Ponúkame vám originálny darček ručne vyrobený na Slovensku. Rozžiarte očká vašich detí a vykúzlite im čarovné Vianoce :) Vyberte si zvieratko, aké vaše dieťatko miluje.


PIKLEROVEJ TRIANGEL ALEBO DOMÁCA TELOCVIČŇApiklerove

Odporúčaná veková kategória: 1 - 7 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Všetky deti chcú liezť a nábytok nie je práve najvhodnejšia a najbezpečnejšia forma. Piklerovej triangel je bezpečný spôsob ako uspokojiť túžbu detí po lezení a podporiť voľný pohyb a voľnú hru detí aj doma, bez toho, aby ste museli ísť von na preliezky, keď prší, sneží, fúka alebo je príliš horúco.


PRÍRODNÉ HRAČKY: KAUČUKOVÉ ZVIERATKÁ TIKIRI ZOO

Tikiri ZOO prirodne hracky do vane

Zdroj: sdetmi.sk

Odporúčaná veková kategória: od 0 rokov (Vhodné od narodenia)
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Hľadáte vhodný darček pre najmenších? Roztomilé Tikiri zvieratká sú vyrobené z jemnej mäkkej prírodnej gumy z kaučukového stromu Hevea. Ideálne ako hračka do kúpeľa alebo hryzátko pri prerezávaní zúbkov. Deti obľubujú špecifickú príjemnú vôňu a chuť prírodnej gumy a zaujme ich aj zvuk jemne znejúcej hrkálky vo vnútri zvieratka.


EDUKAČNÁ TOPÁNKA SOVA

sikulkovo

Zdroj: sikulkovo.sk

Odporúčaná veková kategória: od 3 rokov
Určené pre: chlapcov a dievčatá

Menšia a rozprávkovejšia verzia edukačnej topánky Šikulkovo, vyrobená na Slovensku. Veľkosťou úplne sadne do maličkej detskej rúčky. Určená na prvé prevliekanie, dieťatko si trénuje koordináciu OKO-RUKA a postupne si precvičuje ďalšie zručnosti - jemnú motoriku, trpezlivosť a nakoniec mašličky. Na hračku je možné dopísať aj meno.


FINGERPRINT ACTIVITIES CHRISTMAS

Fingerprint Activities Christmas 500x500Odporúčaná veková kategória: od 2 rokov
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Krásna interaktívna kniha (pracovný zošit), ktorá prevedie dieťatko témou Vianoc - zdobenie vianočného stromčeka, či medovníkov a dotváranie zimných snehových scén. Kniha obsahuje jednoduché a podrobné pokyny s množstvom obrázkov a scén, ktoré dieťatko vytvára iba pomocou odtlačkov prstov. Súčasťou knihy je aj viacfarebná atramentová podložka, takže k zábave nie sú potrebné žiadne ďalšie materiály.


HOJDAČKA SPECTRA - DÚHOVÁ

Babyknihy hojdacka

Zdroj: babyknihy.sk


Odporúčaná veková kategória:
od 1 roka
Určené pre: chlapcov aj dievčatá

Nápaditá hračka - hojdačka Spectra je originálnym darčekom pod stromček. Má nekonečné využitie a razom sa z hojdačky stane most, rebrík, tunel, domček, sedačka, preliezačka, šmykľavka alebo pultík. Táto hračka prebúdza fantáziu, podporuje rozvoj rovnováhy a stimuluje zmysly. Spectra je dostupná v nápaditých farebných prevedeniach.


 

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Eva 29.11.2019, 20:12

    u nasich chalanov boli top darcekom tehlicky pre deticky, taka ta obrovska stavebnica co z nej vystavaju cokolvek doslova a brutalne ich bavila :) tento rok im jezisko prinesie nejake spojky a doplnky ku stavebnici co by sa im hodili :)

  • Monika 04.12.2018, 10:43

    Ja nakupujem najradšej všetko v jednom obchode a posledné roky je to buď Lidl alebo Tesco.. čo sa týka darčekov majú dobrý výber.. Tesco má aj vianočný časopis na darčeky https://www.kimbino.sk/tesco/ takže si myslím že sa tu dá vybrať niečo pre deti aj pre starých rodičov :)

  • Janka Blahová 23.11.2018, 19:52

    Zatiaľ sa mu najviac páčia knihy s dieťaťom v úlohe hlavného hrdinu. Ďakujem za tento tip www.dreamstory.sk

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár