18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Ružinovský sekáčik

25.10.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 18.11.2018 Mesto:Bratislava Čas:9.00 - 15.00 Zdroj:stránka organizátora

sekacik

Mestská časť Bratislava - Ružinov a Cultus Ružinov vás pozývajú na prvý ročník Ružinovského sekáčika, ktorý sa koná v nedeľu 18. novembra 2018 v Dome kultúry Ružinov, Ružinovská 28.

Pozná ho každá fashionistka Second-hand / Sekáčik je známy svojimi jedinečnými modelmi a štýlovými kúskami, ktoré vyzerajú skvele. 

Ružnovský sekáčik je projekt, v ktorom oblečeniu dávame druhú šancu, a tak si zákazníci kupujú módu s príbehom. Prehŕňanie sa v kvalitnom dámskom a pánskom oblečení má svoje čaro a poskytuje priestor nielen pre zaujímavý a výhodný nákup, ale aj pre rozhovory a stretnutia so známymi. Oblečenie z druhej ruky, ktoré sa doteraz skrývalo v šatníkoch, môže nájsť svojho nového majiteľa a byť mu na úžitok, či len tak prosto pre potešenie.

Na návštevníkov čaká okrem nakupovania aj tombola. Pre rodičov s deťmi bude k dispozícií strážený detský kútik s programom a maľovaním na tvár. Ružinovský sekáčik bude otvorený pre návštevníkov od 9.00 do 15.00 hod.

Predaja sa môžu zúčastniť výlučne predajcovia so second-hand kvalitným dámskym a pánskym oblečením, ručne vyrobeným sortimentom a domácimi výrobkami. Každý si určuje ceny sám a má možnosť na cene sa dohodnúť. Svoju účasť, ako aj rezerváciu predajného miesta musia predajcovia nahlásiť a to zaslaním registračného formulára do 15. novembra 2018, ktorý nájdu na www.cultusruzinov.sk alebo na agenturaamadepop@yahoo.sk, kde dostanú aj potrebné informácie k registrácii. Poplatok pre predávajúceho je 5 € za jeden stôl.

Peňažný výťažok z prenájmu predajných stolov poputuje pre rodinu v núdzi v Ružinove.

Vstup na podujatie pre návštevníkov je zadarmo.

Napíšte komentár