25. 04. 2024 Marek 10°C Dážď

Divadlo Múzeum neposlušných deti - Paskudárium

22.09.2018 Autor: Simona, Foto: ticketportal.sk
Termín: 30.09.2018 Mesto:Trenčianske Teplice Zdroj:stránka organizátora

Kde a kedy:
Kino Prameň Trenčianske Teplice, 
30.09.2018 15:00

Divadelné predstavenie vzniklo podľa knižky D.Taragela „Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov.“ Paskudárium, čiže Múzeum neposlušných detí založil významný odborník na detskú neposlušnosť, profesor Samojed, v detstve tiež poriadny neposlušník, loptoš a paskudník. Prostredníctvom divadelnej prechádzky po tomto múzeu sa deti dozvedia, ako pán profesor pracoval. Uvidia špeciálne prístroje na zisťovanie detskej neposlušnosti a zoznámia sa s prípadmi výnimočne neposlušných detí, ako sú: mľaskajúci chlapček, špinavá Anička, lenivý Tóno a Vierka, ktorá sa špárala v nose. 

Piki ticketportal 600x600px

Zdroj: spicybrown.sk

V predstavení neujdú kritike rôzne nedostatky a zlozvyky detí, ale aj ich starostlivých rodičov, či iných vychovávateľov, pretože často práve vďaka ich „starostlivosti“ vyrastajú z detí lenivci, nedbalci, žalobaby, lakomci, vrtáci a prospechári.

Prehliadka Paskudária končí vyjadrením sympatie ku tzv. “malým paskudníkom“, teda deťom plným hravosti a fantázie, a tiež mottom profesora Samojeda: ,,Všetkého veľa škodí, len malé paskudníctvo nezaškodí!“

Vstupenky:
Deti do 12 rokov 3 €
Dospelí 4 €

Vstupenky v predpredaji zakúpite v sieti ticketportal, v KH PAX Trenčianske Teplice, TIK Trenčianske Teplice KIC Trenčín.

Divadlo je súčasťou podujatia Divadelná jeseň Trenčianske Teplice. 

Kúpiť lístok

Napíšte komentár