19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Active Garden v Medickej záhrade

16.10.2013 Autor: Matej
Miesto:Medická záhrada, Bratislava Termín: 05.09.2013 - 08.09.2013 Mesto:Bratislava - Staré Mesto Zdroj:stránka organizátora

ACTIVE GARDEN 2013 - "Zaži lásku ktorá nikdy nekončí

Pozvánka na štvordňové podujatie nabité zážitkovými aktivitami určenými pre všetky vekové skupiny.
 
V dňoch 5 . -8. septembra 2013 sa v popoludňajších hodinách od 15:00 do 19:00 v priestoroch Medickej záhrady uskutoční už tretí ročník podujatia Active Garden, tentoraz s podtitulom "Zaži lásku ktorá nikdy nekončí".

Netradičné stánky s občerstvením, pútavo naaranžované prostredie, pohodová atmosféra, príjemná hudba a talentovaní animátori minulý rok denne prilákali stovky ľudí - najmä mladých dospelých a mladé rodiny s deťmi. Pre mimoriadny úspech sa podujatie uskutoční opäť v ešte atraktívnejšej forme. Opäť budete mať príležitosť zúčastniť sa nášho zážitkového programu, alebo si len tak zastaviť v našej oddychovej zóne, kde budú k dispozícii pohodlné sedacie vaky, kvalitné knihy (niektoré dokonca aj živé) a časopisy na čítanie.

Na deti čakajú rôzne hry a mnoho zábavných a netradičných aktivít, ktoré pre ne pripravia naši vyškolení animátori (modelovanie nádob na skutočnom hrnčiarskom kruhu, maľovanie portrétov, skákací hrad atď.). 

Všetkých účastníkov čaká okrem netradičného programu a možnosti oddýchnuť si aj malé občerstvenie. 

Vstup na podujatie je voľný a všetky aktivity sú zdarma. Organizátorom akcie je Spoločenstvo pri Dóme sv. Martina. Program je zameraný na osobný a duchovný rozvoj v zmysle morálnych a kresťanských hodnôt.

Napíšte komentár