16. 04. 2024 Dana/Danica 11°C Dážď

Burza školských potrieb v Detičkove

30.07.2018 Autor: Laura , Foto: FB
Termín: 20.08.2018 Mesto:Košice Čas:17.00 Zdroj:stránka organizátora

burza

Nastupujete v septembri opäť do školy? Alebo je táto skusenosť pre Vás nová? Keďže vieme, že nákup školských pomôcok nie je lacná záležitosť, rozhodli sme sa zorganizovať burzu, kde si určite nakúpite pomôcky lacnejšie ako v obchode.

Hľadáme max 10 predajcov. Zameranie 1. Stupeň ZŠ (1. až 4. ročník)
Budeme predávať:
Školské tašky, batohy, peračníky, prezúvky, vrecká na prezúvky, pomôcky na písanie, rysovanie, kreslenie, knihy, obaly, dosky, zošity -nové , kreatívne pomôcky, učebné pomôcky (počítadlo atd...) a ďalšie (popíšte do mailu pri registrácii)

Registrácia pre kupujúcich na mail info@detickovocafe.sk s predmetom "registrácia na burzu" a definovaním čo by ste chceli predávať. Symbolický poplatok pre predávajúcich je 1€. Kapacita obmedzená na max 10 predávajúcich. Prosíme predajcov aby priniesli len veci v zachovalom stave, pretože tie veci chcú slúžiť ďalej. Cenotvorbu necháme na každého, no cena musí byť úmerná upotrebenie danej veci.

Vstupné pre kupujúcich je Zadarmo (v prípade príchodu s dieťaťom, ktoré využije naše ihriská na hranie je vstup podľa bežného cenníka 2,70/dieťa)

Detičkovo poskytuje predávajúcim miesto, za ktoré si predávajúci riadne zaplatia. Nezodpovedáme za stav pomôcok ktoré sa budú predávať, ani za cenu za akú sa budú predávať.

KEDY: 20. augusta 2018, o 17hod
KDE: Detičkovo, Americká Trieda 13, 04013 Košice

Napíšte komentár