24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Tancuj a tvorkuj

20.07.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 15.08.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Čas:9.00 - 11.00 Zdroj:stránka organizátora

tancuj

Mama aj ty hľadáš najlepší spôsob ako zabaviť dieťa, keď nie je škôlka? Alebo chceš len tak v lete zmeniť program? Okrem toho máš doma malú-veľkú kreatívnu dušu, ktorá má farbičky a nožnice za dobrých kámošov? Nebráni sa ani vrteniu bokmi a kariére úspešného tanečníka?


Spolu s vynikajúcou tanečníčkou a majiteľkou školy Poďme spolu tancovať , Aďkou, sme pre vás pripravili zábavu pre vaše deti na cca 2 hodinky dopoludnia v stredu 1.8.2018. 

Maximálny počet deti je 15.

Detičky si zatancujú pod vedením skúsenej lektorky a potom si zatvorkujeme pár Tvoriek. Program je však voľný, nič strojené, a bude prispôsobený veku detičiek, ktoré sa prihlásia

Tvorky sú pre deti od 4 rokov ale stále hovorím, že s mamou a jej pomocou sa všetko zvládne. Pripravíme vám aj ovocnú a keksíkovú desiatu pre drobcov a pitný režim je samozrejmosťou. Mamy si na mieste môžu kúpiť výbornú kávičku alebo čajík a hneď vedľa školy je super zmrzlina.

Výborná možnosť parkovania pri terne a dostupnosť mhd (zastávka ovsištné námestie). Maminky prosím, prineste deckám protišmykovú nefarbiacu obuv na tancovanie a nožnice, lepidlo a farbičky na  Tvorky.

Vstupné je symbolické a za hodinu tanca s profíčkou a hodinu tvorkovania, vrátane skvelého a hlavne zdravého caterignu, je 9 € ... platí sa na mieste, 

Ak sa chcete zúčastniť, prihláste sa cez formulár, ktorý nájdete TU.

Miesto: Poďme spolu tancovať, Ovsištné námestie 1, Bratislava

tvorky

Napíšte komentár