19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Medvedie dni na Hrebienku 2018

19.07.2018 Autor: Annie, Foto: vt.sk
Termín: 04.08.2018 a ďalšie Mesto:Vysoké Tatry Zdroj:stránka organizátora

medvede

1. - 4. (streda-sobota) augusta 2018 sa môžete opäť tešiť už na 11. ročník obľúbeného tatranského medvedieho festivalu na Hrebienku MEDVEDIE DNI.

Tento rok Vás čakajú 4 dni plné medvedej atmosféry a zábavy pre deti i dospelých. Nebudú chýbať nové medvedie hry a súťaže, zábavné detské divadelné predstavenia a množstvo sprievodného programu, ktorý poteší každého návštevníka. Každé dieťa, ktoré si so sebou prinesie plyšového medveďa, dostane od nás milý darček.

Príďte si opäť užiť kopec medvedej zábavy do Vysokých Tatier! Tešíme sa na Vás!  Tento rok sa môžete tešiť na Andreja Bičana, Mira Jaroša, Kristínu, youtubera GOGA, Lúčnicu, či Trpaslíkov z relácie RTVS.

Streda 1. augusta 2018

Počas prvého dňa medvedieho festivalu na Hrebienku sa môžete tešiť na rozprávkový muzikál Maťko a Kubko. Predvedie sa vám nadnárodné umelecké zoskúpenie profesionálnych divadelných tanečníkov pod názvom Credance. A o zábavu sa taktiež postará spevák a zabaváč Miro Jaroš, ktorý učí deti dobré veci.  


Štvrtok 2. augusta 2018

Druhý deň festivalu Medvedie dni sa vám predvedie Divadlo hudby s vystúpeniami Včielka Mája, či Koza odratá a jež. Vo štvrtok vás čaká zábavno - vzdelávací program pre deti - Trpaslíci z RTVS. Program je návratom do sveta rozprávok, v ktorom žijú siedmi trpaslíci a kde zázraky dokážu robiť aj moderné technológie. 

Piatok 3. augusta 2018

Počas tretieho dňa festivalu vás bude programom sprevádzať moderátor a zabávač Andrej Bičan, pre ktorého sú Medvedie dni srdcovou záležitosťou. Súčasťou piatkového programu bude aj Daniel Štrauch, alias GOGO, ktorý pôsobí na youtube-ovej scéne a jeho kanály sú najodberanejšími na Slovensku a v Českej republike. 

Sobota 4. augusta 2018

Posledný deň Medvedích dní na Hrebienku je pre vás pripravený hudobný koncert úspešnej, talentovanej speváčky KRISTÍNY. Okrem iného Slovensko reprezentovala na súťaži Eurovízií. Nadčasová hudba, spektakulárna výprava a strhujúca choreografia - taký bude v sobotu muzikál Mačky.

 

Kompletný program nájdete - TU

Napíšte komentár