29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

Rozprávkový les 2018

12.07.2018 Autor: Simona, Foto: doubleagency.sk
Termín: 28.07.2018 Mesto:Čachtice - Višňové Zdroj:stránka organizátora

rozpravkovy les plagat 18 page 0

Rozprávky sú neodmysliteľnou súčasťou života každého z nás. Naši starí rodičia rozprávky so zatajeným dychom počúvali, ich deti vyrastali na rozprávkových knižkách a posledné generácie žijú najmä rozprávkami televíznymi. Aký by to bol pocit, mať na jeden deň možnosť vstúpiť do rozprávky? 

28.7.2018 sa vo Višňovom a priľahlých lesoch otvorí brána do inej dimenzie. Brána do sveta rozprávok. Všetky príšery, kladní hrdinovia, princezné, ale aj tajomné bosorky sa stretnú, aby v začarovanom lese mohli vyčariť úsmev na tvári deťom zo širokého okolia.

Od 9:00 do 16:00 môžete so svojimi deťmi v obci Višňové pod Čachtickým Hradom vyštartovať na prechádzku, na ktorej stretnete všetky obľúbené rozprávkové postavičky. Na pol ceste, v Rexovej Borine, na vás čakajú rytieri vo svojom stredovekom tábore, ktorí vám predvedú svoje mocné zbrane a zabavia publikum aj prostredníctvom originálnych hier a súťaží. Počas celého dňa bude na futbalovom ihrisku sprievodný program v podobe nafukovacích atrakcií a ďalších zábavných činností pre deti.

Zažite rodinnú sobotu uprostred krásnej prírody. Vráťte sa spolu s deťmi do čias rozprávok, medzi udatných hrdinov a ich zlomyseľných protivníkov. V Rozprávkovom Lese na vás čaká deň plný zábavy a zážitkov, ktorý sa vracia už krásnych 40 rokov!

 

Napíšte komentár