20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Spoznajte Trnavu - prehliadky mesta

02.07.2018 Autor: Claudinka, Foto: regiontirnavia.sk
Termín: 31.07.2018 a ďalšie Mesto:Trnava Zdroj:stránka organizátora

Spoznajnte Trnavu 2018 plagat

Spoznajte Trnavu tak, ako ju zažili králi. Tak znie letné prekvapenie, ktoré sme si prichystali pre všetkých návštevníkov Trnavy. Trnava je unikátne mesto na Slovensku, a preto si zaslúži, aby ju ľudia mali možnosť spoznať nie len ako kultúrne mesto, ale aj jej nádhernú zbierku pamiatok, vďaka ktorým ju právom mnohí označujú Malý Rím.

V rámci 780. výročia udelenia kráľovských výsad mestu Trnava budú počas celého júla pre vás pripravené prehliadky mesta so sprievodcom v historickom kostýme.

Zažite návrat do minulosti a spoznajte stredovekú Trnavu. Vydajte sa spolu s nami na cestu poznávania kráľovského mesta. Od pondelka až do piatku vás bude sprievodca čakať vždy o 10:00 h. pred Mestskou vežou, odkiaľ sa postupne presuniete k tým najznámejším pamiatkam, dostanete komplexný výklad profesionálneho sprievodcu a spoznáte Trnavu tak, ako ju kedysi zažili králi.

Na prehliadku sa nemusíte nikde nahlasovať, stačí jednoducho prísť a nechať sa sprevádzať. Zúčastniť sa jej môžu aj anglicky hovoriaci turisti.

Kedy: celý júl 2018 (pondelok až piatok)
O koľkej: 10:00 hod.
Kde: začiatok prehliadky pred Mestskou vežou

Prehliadky sú pre všetkých návštevníkov zdarma!

Napíšte komentár