25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Sobotný brunch: Privítanie leta

20.06.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 30.06.2018 Mesto:Bratislava Čas:11.00 - 15.00 Zdroj:stránka organizátora

mareena

Opäť je tu sobota plná dobrého jedla a pohody v Mareeninej záhrade (Lazaretská 32). Na záver školského roka sa predsa treba odmeniť!


Pravidelné brunchové soboty spájajú ľudí rôznych kultúr. Prostredníctvom stolovania či prinesených domácich špecialít spoločne objavujeme, ako chutí svet. Jeho podoby v Mareene môžete spoznať aj prostredníctvom príbehov za obľúbenými receptami, ktoré tu už tradične nemôžu chýbať. 

Táto sobota však bude pre nás špeciálna. V Mareene budete môcť stretnúť aj dobrovoľníkov, ktorí majú tiež dôvod na oslavu – úspešne sa im podarilo dokončiť školský rok spolu s klientmi, ktorých počas roka doučovali. 

Chceli by ste sa do tímu Mareeniných dobrovoľníkov pridať aj vy? Rezervujte si sobotné popoludnie na posedenie, ktoré zodpovie všetky vaše otázky a ako bonus si vychutnáte ľahké pomazánky a letné sladkosti v spoločnosti Mareeny a jej priateľov. Spoločný stôl môžete doplniť vlastným koláčom, šalátom či inými pochúťkami domácej kuchyne. 

Pre malých i veľkých umelcov, ktorí sa chcú ukryť v tieni, budú pripravené hry, maľovanie a iné lákadlá v pohodlí detského kútika.

Napíšte komentár