20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Rozprávky pri Dóme 2018

20.06.2018 Autor: Maria Bodnarova, Foto: BKIS
Termín: 29.08.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Čas:17:30 Zdroj:stránka organizátora

SetWidth700 rozpravky

Pozývame Vás na divadelné predstavenia pre detičky Rozprávky pri Dóme, ktoré sa uskutočnia vrámci Kultúrneho leta a hradných slávnosti 2018 na Rudnayovom námestí. 


Príjemné posedenie v detskom svete na Rudnayovom námestí, v ktorom sa ocitnete v rozprávke. Príďte si s Vašimi ratolesťami  pozrieť divadelnú rozprávku každú stredu o 17.30 h  počas prázdnin. 

Program:


18.07.    Divadlo Piki:     Elá Hop
Predstavenie  dáva  malým divákom možnosť stať sa aspoň na chvíľku odvážnymi  vedcami,  športovcami, či hudobníkmi. Dokazuje, že aj malí ľudia môžu robiť veľké činy. Stačí len nabrať odvahu.

25.07.    Divadlo Hotel Mária: Guliver na cestách
Hlavnou postavou predstavenia je kapitán Guliver, ktorý sa vypravil aj so svojou posádkou na plavbu po mori. Avšak jedného dňa nechcene skroskotal na ostrove Obrov, Liliputov či na lietajúcom ostrove koní, s ktorými sa snažil nájsť spoločnú reč. Predstavenie je založené na dobrodružstve Gulivera, kde mu pri jednotlivých výstupoch pomáhajú deti z publika, ktoré sa na istý čas "premenia" na rozprávkové bytosti a majú tak jedinečnú možnosť stať sa súčasťou príbehu

01.08.    Divadlo pod balkónom: Priadka a kráľ
Činnoherné interaktívne predstavenie pre deti o Priadke a kráľovi.

08.08.    Divadlo Piki:    Rozkrávka
Viete   o tom , že v rozprávkovom lese,  žijú  vedľa  troch  kozliatok  a troch  prasiatok  aj  tri  teliatka?  Jasné , že neviete. Veď o tom  nevedia ani páni  spisovatelia, inak by už určite o troch  teliatkach  napísali  nejakú  rozprávku. Ale my sme na to prišli . A nie len na toto, ale aj  na kopec ďalších  vecí.   Ak  aj  vy chcete vedieť kto  zachránil kozliatka z vlkovho  brucha.

15.08.    Odivo: Divočiny
Rozprávka so živou hudbou o obyčajnom Maxovi s neobyčajnou fantáziou.
A o jeho mačke. A o divočinách.
A o množstve iných vecí, ktoré sa zmestia do jedného červeného vozíka.

22.08.    Teatro Neline: Postrach Samko!
Vazena tetka Betka-vsevedka, stop.
Na nasho syna sa stazuju nonstop, stop.
Treba mu dat jasne stop, stop.
Cakame pred dverami, stop.
Vasi nestastni rodicia, stop.
Milí rodičia, starí rodičia, máte podobné starosti? Navštívte naše predstavenie a hneď máte po starostiach!
Predstavenia sú aktivačné a na záver deti spolu s tetkou Betkou vyliečia nezbedníka Samka. A tak ako to v rozprávkach býva, všetko dobre dopadne!

29.08.    Divadlo Portál: Pyšná princezná    
Veselé rozprávanie s pesničkami o tvrdohlavej princeznej, ktorá neposlúcha svojho kráľovského otca a odmieta pytačov z celého sveta. No len do chvíle, kým sa na zámku neobjaví múdry a vynaliezavý kráľ Miroslav, ktorý si svojim odvážnym plánom získa srdce pyšnej princeznej.

Napíšte komentár