19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort

Autor: MS, Foto: kolping.hotel.hu
Adresa:H-8394 Alsópáhok-Hévíz, Fő út 120. Telefón:(+36) 83 344 143 E-mail:sales@kolping.hotel.hu www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Rodinná dovolenka - Spolu je nám najlepšie!

Ubytovanie vhodné pre bábätká, deti alebo dospelých? Vylučuje jedno to druhé? Ak sa dieťa zabáva, je dospelý len sprievodcom? Ak je pre bábätko ideálne, staršie dieťa sa nudí? Našťastie to nie je ten jediný spôsob.

V Maďarsku, neďaleko Hévízu a Balatonu, môžu rodiny už desaťročia zažiť zvláštny svet. V Hoteli Kolping, ktorý je vzdialený len 2 hodiny jazdy od Bratislavy je všetko zamerané na rodinu. Na všetkých jej členov! Na rodiny s jedným dieťaťom, na veľké rodiny, na cestovateľov, ktorí cestujú spolu s viacerými generáciami, na rodiny priateľov a na rodinné priateľstvá, ktoré tu vznikli.

csaladbarat nyaralas kalandjatszoter 11

Zdroj: kolping.hotel.hu

S bábätkom si konečne vydýchnete. Špliechanie, ihrisko pre bábätká a niekoľko hodín kvalifikovaného dozoru už od 1 roka... toľko možností a rodičia nemusia vymýšľať a organizovať. V rodinných apartmánoch nájdete všetko potrebné, od detského kočíka až po vaničku a detskú stoličku. Vo vašom kufri teda bude naozaj zaberať miesto len oblečenie a osobné veci.

Veková kategória škôlkarov si užije s plným elánom ríšu hrocha Bobóa. Na večeru môžete prísť na šmýkačke a k dispozícii je dokonca aj dotykový stroj na prípravu palaciniek! Bobo má nielen veľa hračiek, ale aj veľa kamarátov na hranie a aktivít. Na deti môže dohliadať aj teta opatrovateľka, ak chcú byť rodičia chvíľu sami vo dvojici. Či už na masáži alebo v spa oddelení len pre dospelých. Bez detského hluku. Potom môže zbieranie zážitkov pokračovať v rodinných kúpacích bazénoch: streľba na terč a tunel odvahy na vodnom ihrisku, po ktorom nasleduje veľký šmyk na modrom hadovi do detského bazéna.

bababarat hinta 6

Zdroj: kolping.hotel.hu

Je známe, že obľúbenou hotelovou službou tínedžerov je wifi. Ale tunajšie programy rozhýbu aj ich. Sú športoví alebo kreatívni? Každý si nájde to svoje. A susedný Bobo Fun Park ich vyvedie z online sveta. Trojposchodové lezecké steny, trampolína vyšperkovaná virtuálnou realitou, lanová dráha, laserové bludisko, nindža dráha... Všetky tieto vzrušujúce aktivity vrátia tínedžerov späť k rodine a zároveň prebudia duch dieťaťa aj v ich rodičoch. Toto "stretnutie" bude určite jedným z najkrajších momentov vašej rodinnej dovolenky!

kh

V Hoteli Kolping na každom kroku narazíte na prístup priateľský k rodinám a neustály rozvoj. Vyškolený personál rozumie jazyku detí. Z množstva programov si stačí len vybrať. V obrovskom parku sa nachádza aj obrovský skákací kopec, šmykľavková dráha a šmýkačka vychádzajúca z vyhliadkovej veže, ktoré ešte viac prispievajú k legendárne vzrušujúcej ponuke.

Ak je zhonu doma priveľa, oplatí sa na pár dní presunúť do druhého domova pre rodiny, do Kolping Hotel Spa & Family Resort-u.

 

Mapa: N 46° 46′ 29″ E 17° 10′ 14″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár