19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Septembrový Burzoblšák

03.05.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 08.09.2018 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

burzo

Na Burzoblšáku nájdete nielen oblečenie ale aj handmade výrobky, platne, knihy, obrazy, starožitnosti a všetky znovuobjavené poklady z povaly. V zóne s občerstvením vás čaká streetfood, domáce koláče, chutné pomazánky, výborné limonády, sirupy a ta najlepšia káva. Posedieť si budete môcť v oddychovej zóne a tradične vaše deti zabaví detská agentra Artlandia na tvorivých dielňach a maľovaní na tvár.

Ak plánujete návštevu septembrového Burzoblšáku, určite si prídete na svoje. Po dvoch mesiacoch sa nahromadilo predajcom v skriniach veľa letného oblečenia, ktoré by chceli posunúť ďalej, ale samozrejme v ponuke budú už aj jedinečné kúsky do jesenných outfitov. Príďte si nájsť svoj vysnívaný kardigan, kabátik na jesenné prechádzky. Na Burzoblšáku sa nakupuje bez výčitiek – šetríte životné prostredie a využijete znovu oblečenie, ktoré niekomu nesadlo, no vám presne zapasovalo do šatníka. V ponuke budú aj originálne handmade doplnky od lokálnych výrobcov ale aj nesmrteľné, stále originálne LP platne. Medzi predajným sortimentom sa zvyknú objaviť aj knihy či starožitnosti. Nezabudnite doma svojho partnera, pretože máme čoraz viac predajcov – pánov, ktorí tiež ponúkajú svoje oblečenie.

Na septembrovom Burzoblšáku budú v rámci programu už tradične tvorivé dielničky pre detia maľovanie na tvár. Jedáci si prídu na svoje aj v zóne s občerstvením, kde okrem kvalitnej kávy a limonády nájdu aj chutné a zdravé koláčiky. Nevynechajte ani návštevu stánku s domácimi produktami z farmy – sirupy, džemy či pečené čaje sa vám na jeseň určite zídu. Keďže sa Burzoblšák neustále snaží zlepšovať a ponúknuť ľuďom viac, od septembra budete môcť darované oblečenie rozčleniť do viacerých košov rozdelených na dámske, pánske a detské oblečenie, čím uľahčíte robotu občianskym združeniam. Ak by ste chceli pomôcť a podporiť zvieratká, vedzte, že so zbierkou určite nekončíme a od septembra do decembra zbierame peniažky pre Cerberus n.o. – útulok pre zvieratká v Senici. Nezabudnite sa zastaviť
v info stánku pre tričko či hrnček, alebo iný z našich Burzoblšák produktov a vašim nákuom
pomôžete nie len zvieratkám ale podporíte aj handmade tvorbu lokálnych výrobkýň hrnčekov
a náramkov.

Stretneme sa výnimočne 2. sobotu v mesiaci – 8. Septembra v areáli Základnej školy Pavla
Marcelyho na Drieňovej ulici v čase od 8.00 hod. – 14.00 hod. Vstup pre návštevníkov je zdarma.

Program: 
9.00-14.00 Tvorivé dielne Artlandia
9.00-14,00 Maľovanie na tvár Artlandia

Napíšte komentár