20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Deň Zeme v Dúbravke

09.04.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 22.04.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Čas:8.00 Zdroj:stránka organizátora

zem

Nebyť ľahostajný, priložiť ruku k dielu, mať dobrý pocit, ísť príkladom. S takými cieľmi organizuje mestská časť Bratislava – Dúbravka veľké upratovanie pri príležitosti Dňa Zeme. Deň Zeme bude v Dúbravke trvať tri dni, od piatku 20. apríla do nedele 22. apríla. 


Program:

  • V piatok pôjdu príkladom zamestnanci miestneho úradu Dúbravka. „Pustíme sa do kompletnej úpravy a upratovania využívaného Parku Pekníkova v strede mestskej časti,“ hovorí dúbravský starosta Martin Zaťovič.  Upratovanie na Pekníčke je otvorené aj pre verejnosť. 
  • Pre všetkých je určená aj víkendová výzva, pokračovať v zveľaďovaní Dúbravky celý víkend a na rôznych miestach súčasne. Mestská časť poskytne vrecia a jednorazové gumené rukavice, zabezpečí tiež odvoz odpadu. 


Potrebné je prihlásiť sa od 9. apríla na mailovej adrese kotvasova@dubravka.sk a uviesť meno, priezvisko, telefonický kontakt, miesto, kde bude brigáda realizovaná a počet ľudí, ktorí sa zúčastnia. Výdaj vriec bude prebiehať od 16. do 19. apríla na miestnom úrade Pri kríži 14.


Koľko brigád a skupín dobrovoľníkov v Dúbravke vznikne? Vítaní sú všetci – juniori aj seniori, komunity, aktívni obyvatelia z panelákov, mladé rodiny, športovci...

Napíšte komentár