25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Jarné prázdniny v Aqualande Moravia

27.02.2018 Autor: Simona, Foto: aqualand-moravia.cz
Termín: 11.03.2018 a ďalšie Mesto:Pasohlávky Zdroj:stránka organizátora

Jarné prázdniny sú ideálnym obdobím pre nové zážitky. Dobrodružstvo, zábavu a odpočinok si môžete užiť v Aqualande Moravia – namodernejšom aquaparku v Českej republike. K dispozícii sú úplne nové vonkajšie bazény s termálnou vodou a rôzne gastro novinky. Deti ocenia pravidelné víkendové animácie a rôzne tobogány.

Náš tip! Vyhrajte rodinné vstupenky do Aqualandu Moravia v našej súťaži! Viac informácií >>

Zima udrela v plnej sile a aj do miest priniesla mrazivé počasie a snehovú nádielku. Pokiaľ vás už nebaví chúlenie sa v teplých šáloch a potrebujete prehriať svoje telo, odpočinúť si a užiť si zábavu s celou rodinou, je pre vás Aqualand Moravia správnou voľbou. Deti sa môžu zabaviť až na 20 tobogánoch a šmýkalkách, vodné radovánky a potrebný relax si užijú v jednom zo 14 bazénov. „Každý víkend môžu naši návštevníci stráviť v spoločnosti skúsených animátorov. Pripravené sú tématické tance a cvičenie vo vode, program v detskom kútiku ale aj kreatívne činnosti,“ komentuje Tomáš Svoboda z Aqualandu Moravia, ktorý sa nachádza len hodinu a pol jazdy autom od Bratislavy. Deti určite privítajú aj novinku reštaurácie Imperium – samoobslužný pult so zmrzlinou.

6394

Dávame do pozornosti: počas marcových víkendov sú pripravené animačné programy s námorníckou tématikou – tak pozývame všetkých malých i veľkých námorníkov na skvelú plavbu.

Ani dospelí však počas jarných prázdnin neprídu v Aqualande Moravia o svoje. Zapojiť sa môžu do špeciálnych súťaží a aktivít, tí ktorí dávajú prednosť pasívnemu odpočinku ocenia wellness centrum Forum Romanum, kde je k dispozícii niekoľko druhov sáun, procedúr a aj strešná výrivka. „Veľkej obľube sa tešia nové vonkajšie bazény s termálnou vodou s teplotou 37 °C. Blahodárna voda z miestneho vrtu v doprovode s výhľadom na malebnú Pálavu dopraje návštevníkom jedinečný kúpeľový zážitok,“ popisuje výhody nedávného rozšírenia portfólia služieb Petr Pavlacký. Pobyt v aquaparku si potom záujemci môžu spestriť návštevou vodného baru, miestnej kaviarne alebo reštaurácie, ktorá ponúka každý deň výber z niekoľko jedál.

Návštevníci, ktorí chcú v okolí Aqualandu Moravia stráviť celé jarné prázdniny a užiť si krásy Južnej Moravy, sa môžu ubytovať v priľahlom hoteli Aqualand Inn. Ten ponúka zázemie pre celú rodinu a ubytovanie je môžné vďaka akčným balíčkom získať za výhodnú cenu. Medzi zaujímavosti, ktoré pri návšteve pálavskej oblasti stojí za to vidieť, patrí například oblast Hradiska, ktorá sa pýši atraktívnou náučnou cestou odkazujúcou na bohatú miestnu históriu. Podľa nedávnych archeologických dôkazov totiž oblasť osídľovali pravekí ľudia ale aj rímski vojaci. V blízkosti Aqualandu Moravia, v Pavlove, bol naviac minulý rok otvorený archeopark, ktorý zaujme svojim architektonickým stvárnením a veľmi zaujímavou expozíciou.

O Aqualande Moravia

 

Aqualand Moravia je najmodernejším aquaparkom v Českej republike. Deti aj dospelí sa môžu zabaviť na 20 vnútorných tobogánoch a šmýkalkách s celkovou dĺžkou viac ako 1,7 km. Vonkajšie atrakcie Abyss a Boomerango určené až pre 3 miestne rafty si môžu v letných mesiacoch návštevníci vyskúsať v rámci českej republiky len v Aqualande Moravia. K dispozícii sú okrem iných, aj celoročne otvorené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River alebo YellowCrash. Deťom sú určené detské bazény a sklzavky, užijú si aj v bazéne s atrakciami, kde majú k dispozícii skákadla, šplhacie siete nad vodou, bublinkovače alebo chrliče. Aqualand Moravia ponúka celkom 14 bazénov s vodnou plochou 3000 m2, niektoré s využitím vody z miestneho termálního vrtu, rozsiahlu wellness zónu Forum Romanum, slnečné a rímske kúpele, Imperium Restaurant a Coffeeland. Viac informácií >>

Náš tip: navštívili sme Aqualand Moravia a testovali pre vás! Prečítajte si náš článok Boli sme, videli sme...

Capture2

Napíšte komentár