19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Národný týždeň manželstva 2018

11.02.2018 Autor: Simona, Foto: cprtrencin.sk
Termín: 18.02.2018 a ďalšie Mesto:Trenčín Zdroj:stránka organizátora

podujatie 249 820 547

V dňoch 12. – 18. februára 2018 sa s podporou Mesta Trenčín a Centra pre rodinu Trenčín, pod
záštitou primátora Mesta Trenčín - Mgr. Richarda Rybníčka, bude konať Národný týždeň manželstva v Trenčíne. Heslom tohto ročníka je „Manželstvo - umenie lásky“.

Umenie láskyplnej komunikácie, umenie a schopnosť odpúšťať, či umenie povzbudenia, ... sú len skromným výpočtom "umeleckých činností", ktoré každému manželstvu prospejú. Zdokonaľovaním sa v týchto zručnostiach sa manželia stávajú umelcami a ich manželstvo doslova "umeleckým dielom". Srdečne Vás pozývame, aby ste počas nasledujúceho Národného týždňa manželstva 2018 "tvorili" spolu s nami.

V tomto týždni manželom vytvárame priestor, aby mohli niečo pekné spolu zažiť, vyšli z každodennosti, strávili spolu čas príjemnou aktivitou, obnovili romantiku alebo jednoducho len urobili niečo dobré pre svoj vzťah.

Pre manželské páry je pripravených množstvo akcií a podujatí, napr.: Kurz Manželské večery, „hodina“ tanca, môžete si vyskúšať Nordic Walking, navštíviť galériu alebo si obnoviť manželský súhlas počas sv. omše vo štvrtok 15. 2. 2018 o 18:30 v Kostole Sv. Rodiny na Juhu a taktiež sa spolu s Lámačskými chválami zúčastniť modlitby chvál.

Zapojte sa aj do Manželskej hry a vyhrajte skvelé ceny!

Vytlačte si kupón, nazbierajte naň aspoň 3 pečiatky za návštevu podujatia alebo využitie niektorej nižšie uvedenej zľavy. Vyplnený kupón odovzdajte v Kultúrno-informačnom centre Trenčín na Mierovom námestí 9, alebo ich zašlite poštou na uvedenú adresu do 2. marca 2018 s heslom "Manželská hra". Žrebovanie sa uskutoční 7. marca 2018 v Kultúrno-informačnom centre, kde si bude možné ceny vyzdvihnúť. Výhercovia budú informovaní telefonicky.

Akcie pripravené pre manželov v rámci Trenčína pravidelne aktualizujeme na tejto stránke, na FB stránke, na stránke ntm.sk alebo sa o nich dozviete v Kultúrno-informačnom centre.

Pre uplatnenie zľavy sa nezabudnite preukázať preukazom totožnosti, obrúčkami alebo použite heslo: Manželstvo - umenie lásky.

Napíšte komentár