19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Charitatívna aukcia živých vianočných stromčekov Nordmander

29.11.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 10.12.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

aukcia

Zažite vianočnú atmosféru jedinečnej aukcie, ktorá bude voňať pravým ihličím!


Všetkých srdečne pozývame na tretí ročník charitatívnej aukcie živých vianočných stromčekov spoločnosti Nordmander, ktorá sa už dlhé roky okrem dovozu živých nordmandských jedličiek venuje aj charitatívnej činnosti. Čaká vás veľa zábavy, skvelý program a čaro pravej vianočnej atmosféry. 

Zažite ako prebieha skutočná aukcia a vydražte si jeden zo 6 krásnych živých vianočných stromčekov prémiovej kvality s množstvom darčekov v hodnote viac ako 4.500€. Živá jedlička rozvonia domov tou pravou vianočnou atmosférou a darčeky potešia nielen vás, ale aj vašich blízkych. 

A je sa na čo tešiť! Potešte seba a najbližších nádherným šperkom, kvalitnou kozmetikou, poukážkami do tých najlepších bratislavských reštaurácií, modernými výživovými doplnkami, lístkami na tanečné predstavenie, poukazmi do známeho kaderníckeho salónu, tradičného pánskeho holičstva či siete čerpacích staníc, balíčkami knižiek či skvelých vianočných pochúťok a ovocia, víkendovým pobytom v luxusnom hoteli alebo ročným členstvom v známom fitnesscentre! 

A to zďaleka nie je všetko! Každý kto sa zapojí do tomboly bude mať šancu získať prémiový vianočný stromček spolu s darčekmi v celkovej hodnote 450€! Nenechajte si to ujsť!

Tento rok je našim cieľom pomôcť 6 ročnej Zojke Paličkovej, ktorá má diagnostikované mimoriadne vzácne ochorenie, Orofaciodigital syndróm typ I., ktorým trpia z celého Slovenska len 2 deti, a Zojka je jednou z nich. 

Napíšte komentár