19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Mikuláš priletí z neba

13.11.2017 Autor: MS, Foto: finalcd.sk
Miesto:závodisko, š. p., Starohájska 29, Bratislava Termín: 02.12.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

Mikulas lefak final

Stačí jeden pohľad do kalendára a je to jasné. Najkrajšie sviatky roka klopú opäť na dvere. Aký by to však bol predvianočný čas bez Mikuláša, ktorý so sebou prináša veľa sladkých prekvapení? FINAL-CD má pre vás tip, kde tohto sympaťáka s bielou bradou zaručene stretnete. A nielen to. Na vlastné oči uvidíte, čo ste ešte nikdy nevideli. V bratislavskej mestskej časti Petržalka totiž Mikuláš PRILETÍ priamo z neba!

Už o pár týždňov zasadneme za sviatočne prestretý štedrovečerný stôl, obdarujeme svojich blízkych a potešíme sa v kruhu najbližších. Ako si však čakanie na najkrajší večer v roku skrátiť? Máme pre vás vskutku originálny tip. FINAL-CD vás pozýva privítať Mikuláša, ktorý za vami doslova priletí z oblohy. Na dostihovú dráhu v Petržalke totiž zoskočí z lietadla. A nebude sám. Spolu s ním z neba priletia aj jeho veční spoločníci, anjeli a čerti. Kedy sa toto nevídané predvianočné divadlo uskutoční? V sobotu 2. decembra 2017. Či ste malí alebo veľkí, sem jednoducho musíte prísť!

O bohatý program bude postarané už od začiatku. Všetko to vypukne o 13:00 ukážkami práce hasičov a záchranárov, ale aj vozením sa na koníkoch alebo čertovskou cestou, ktorej sa však deti nemusia vôbec báť. Naopak. O ich zábavu sa postarajú malí čerti z čertovskej škôlky, ktorí budú čakať na zábavných stanovištiach, pričom na ich konci deti dostanú malý darček. O 14:00 na vás čaká koncert populárnej skupiny pre deti PACI PAC ako aj ďalšie atrakcie, nealko punč, teplý čaj na zahriatie a mikulášske balíčky pre deti zdarma. Po 15:30 sa už oči všetkých (nielen) detí budú pozorne upierať na oblohu, odkiaľ priletí samotný Mikuláš aj so svojimi pomocníkmi. Podujatím Vás bude sprevádzať moderátor Slavo Jurko.

Mikuláš, pravdaže, nezabudne rozdať darčeky a so všetkými deťmi sa odfotiť.

Tak čo, už viete, kde odštartujete tohtoročný advent? Nezabudnite, tešíme sa na vás 2. decembra na Závodisku, š. p., Starohájska 29 (dostihová dráha, Petržalka). Vstupné je len jeden úsmev.

Program:

13:00-14:00 ukážky práce hasičov a záchranárov, čertovská cesta, vozenie na koníkoch
14:00-15:00 vystúpenie PACI PAC
15:00 čakáme na Mikuláša
15:30-17:30 rozdávanie balíčkov pre deti + tombola

Viac sa dozviete na www.finalcd.sk/mikulas

 

Napíšte komentár