24. 04. 2024 Juraj 15°C Zamračené

ZOO Kontakt - najväčšia kontaktná zoologická záhrada na Liptove

Autor: ZOO kontakt, Foto: ZOOkontakt.sk
Adresa:Tatralandia, Liptovský Mikuláš Telefón:+421 919 220 760 E-mail:info@zookontakt.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

ZOO KONTAKT vás srdečne pozýva do kontaktnej zoologickej záhrady kde sa môžete stretnúť so zvieratkami v bezprostrednej blízkosti.

  • Už vám na hlave sedel papagáj?
  • Držali ste niekedy v náručí nosáľa?
  • Skúsili ste niekedy zodvihnúť "polmetrovú" suchozemskú korytnačku?
  • Viete akú huňatú srsť majú ovečky?
  • Hladkali ste niekedy malého somárika?

Nie? Tak príďte a zažijete s nami oveľa viac.

Cenník vstupeniek do Zoo Kontakt:
  • dieťa do 1 roku - vstup zdarma
  • osoba staršia ako 1 rok - 7,00 EUR
    (potrebné preukázať dokladom totožnosti, napr. kartička poistenca)
Otváracie hodiny:
  • na objednávku denne od 9.00h do 18.00 hod. posledný vstup o 17.00 hod.
  • vstup každú celú hodinu

Návštevu je možné skombinovať aj s návštevou Motýlej záhrady v Liptov Aréne. Nájdete nás v Liptovskom Mikuláši, pri aquaparku Tatralandia.

Mapa: N 49° 6′ 16″ E 19° 34′ 21″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Eva 12.09.2016, 12:35

    Navštívili sme túto zoo už druhýkrát s časovým odstupom jedného roka, zoo sa stále rozširuje, pribúdajú nové zvieratká, myslím, že pre deti aj dospelých super zážitok. Boli sme tam v sezone, takže boli tam dosť dlhé rady, veľa ľudí oproti minulému roku. Na niektorých klietkach mi chýbajú tabuľky s názvom ich "obyvateľov", nakoľko nie vždy a všade je prítomný personál, tak by mohli aspoň označiť, čo v tej klietke býva, ale inak super. A ešte vytknem dosť vysoké vstupné.

  • Mirka 12.09.2016, 10:39

    nám sa páčilo boli sme už 2x .... akurat ked su horucavy,,.. zvieratka su viacej schovane..... inac pekne ze ich mozte krmit a pohladit...

  • Lenka 06.09.2016, 12:01

    Zážitok pekný, keď sme boli my v nedeľu bolo naozaj horúco a veľké množstvo ľudí. Trošku sklamanie z toalety, za to vstupné aspoň toto by chcelo doriešiť.

  • lucia š. 05.09.2016, 10:37

    boli sme tam v auguste so 7-ročným a 3-ročným a naozaj odporúčam, ak Vaše deti milujú zvieratká. Klietky sú krásne a čisté a pri každej bol personál, ktorí Vám ochotne porozprával o zvieratkách a dokonca aj otestoval Vaše deti či vedia o tom ktorom zvieratku. Deti si hladkali polárnu líšku, zajace, tigríka, malú pumu, pelikánov, klokanov..... A najväčší zážitok bolo asi kŕmenie emu :)

  • Sandy spišská nová ves 02.09.2016, 23:17

    Neviem o čom tu píšete poniektorí, no v nás zanechala táto zoo nezabudnuteľné zážitky, čosi úžasné, byť tak blízko a môcť pozorovať, kŕmiť a niektorých zvieratiek sa dotknúť je neopísateľné, tie detské očká žiarili a aj my, mnohí dospelí sme mali rozžiarené oči.. a zvieratká majú krásne výbehy a je o nich postarané ako má byť, určite lepšie ako v ktorejkoľvek inej zoo, a sprievodcovia ku každému zvieratku povedali všetko, každej skupinke, a preto sa tešíme , že opäť prídeme

  • Jana Záňová 02.09.2016, 15:58

    My sme neboli až v takej horúčave, takže nemôžem posúdiť predošlé komentáre. Nám sa páčilo. Všetky zvieratká sme mohli nakrmit, pohladkať, pohrať.

  • xxx 29.08.2016, 22:14

    Pripájam sa s kritikou k pani Jane, či Marcele. Jednou vetou: hrôza. Samotná myšlienka kontaktnej ZOO nemusí byť zlá, ale v tomto prípade sú peniaze a zisk na prvom mieste. Tie zvieratá mi je ľúto. Neviem, čo na to hovorí Veterinárma správa v Liptovskom Mikuláši, ale buď tam sedia totálni idioti, alebo majú oči zalepené € bankovkami.
    Ja len doplním drobnú osobnú skúsenosť s mačkovitými šelmami. V slnečné letné popoludnie som k klietke videl "spiaceho" levíka, tak som si povedal: no dobre. Potom som o chvíľu prišiel ku klietke s tigríkmi a pumou, ktorú okupovali v rade zástupy ľudí a zažil som podobný obraz. Vnútri v klietke sa fotili ľudia i so svojimi deťmi a zvieratá opäť "spali". Vážení, nemusím mať veterinárne vzdelanie, aby som nevidel, že tie nešťastné šelmy boli nadopované sedatívami!!! Bolo mi na zvracanie. keď som to videl. Zobral som svoju dcéru, ktorá chcela vidieť túto vraj "ZOO" a zhnusení sme odišli preč.
    Hold, aj toto jedna z tvárí slovenského kapitalizmu.

  • zuzana 29.08.2016, 16:42

    No tak dnes sme tam boli. Nevadilo mi to teplo,nevadilo mi vela ludi,nevadilo mi ani to vstupme ALE. Jedine co sme si mohli pohladkat boli papagaje, somarika. Levik spal pri plazoch bolo dusno. Nijako to nebolo zabezpecene. Ludia sa tlacili. Hrozne. A ked som v akvariu videla prepelicu ci co to bolo tak to bol iny sok!!!!!! Nikdy viac. Ani jednu hviezdicku si to nezasluzi. Tyranie zvierat !!!!!

  • Feri 25.08.2016, 16:56

    Najskôr ma zarazilo vysoké vstupné,ale že skúsime to. A to vstupné ozaj stálo za to!!! Môcť pohladkať malé levíča,tigra,pumu ,byť v bezprostrednej blízkosti medveďa,je nezabudnutelný zážitok na celý život. Dali sa hladkať aj krmiť bežné domáce zvieratká,zavreli nás do klietky s papagájmi,no jednoducho niečo úžasné. Škoda,že sa v hodnoteniach nedajú pridať aj fotky,aby ste videli tú radosť v detských očiach. Paráda, paráda

  • Janka 22.08.2016, 08:17

    Pane bože...Ľudia a hlavne mamičky malých detí...Čo ste to za matky keď na výlet nevezmete vodu,niečo malé pod zub a vlhčenú utierku? To čakáte,že ošetrovatelia v ZOO sa budú starať ešte aj o vás? Že sa nehanbíte ísť na výlet ako telce bez ničoho a zvalovať vinu na ZOO...Nechápem...

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár