19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

ZOO Kontakt - najväčšia kontaktná zoologická záhrada na Liptove

Autor: ZOO kontakt, Foto: ZOOkontakt.sk
Adresa:Tatralandia, Liptovský Mikuláš Telefón:+421 919 220 760 E-mail:info@zookontakt.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

ZOO KONTAKT vás srdečne pozýva do kontaktnej zoologickej záhrady kde sa môžete stretnúť so zvieratkami v bezprostrednej blízkosti.

  • Už vám na hlave sedel papagáj?
  • Držali ste niekedy v náručí nosáľa?
  • Skúsili ste niekedy zodvihnúť "polmetrovú" suchozemskú korytnačku?
  • Viete akú huňatú srsť majú ovečky?
  • Hladkali ste niekedy malého somárika?

Nie? Tak príďte a zažijete s nami oveľa viac.

Cenník vstupeniek do Zoo Kontakt:
  • dieťa do 1 roku - vstup zdarma
  • osoba staršia ako 1 rok - 7,00 EUR
    (potrebné preukázať dokladom totožnosti, napr. kartička poistenca)
Otváracie hodiny:
  • na objednávku denne od 9.00h do 18.00 hod. posledný vstup o 17.00 hod.
  • vstup každú celú hodinu

Návštevu je možné skombinovať aj s návštevou Motýlej záhrady v Liptov Aréne. Nájdete nás v Liptovskom Mikuláši, pri aquaparku Tatralandia.

Mapa: N 49° 6′ 16″ E 19° 34′ 21″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Ada 03.08.2018, 20:51

    Ocakavali sme viac. Boli sme velmi sklamani. Nikdy viac

  • Marcel 04.07.2018, 21:07

    Celkovo ok, trochu drahsie, ale najvacsi trapas je, ze sa NEDA PLATIT KARTOU! Za rodinu das 28€, s motylmi 48€. Ak nemas hotovost(lebo sa neda platit kartou), chod radsej pozriet Dom hore nohami+lietadlo, za rodinu 15€ a kartou, vlastne tam chod urcite.

  • Jana 28.04.2018, 17:43

    Dnes sme boli.Mali sme možnosť byť pri malych medvedikoch a levoch.Deti boli spokojne.
    Čakali sme lepšie označenie po ceste

  • Zuzana 18.02.2018, 12:39

    Nikdy viac. Neochota zamestnancov a trapenie zvierat. Lutujeme, ze sme nechali 40 eur za vstupy. Ide to dolu vodou, omnoho menej zvieratiek ako minule, do priestoru k nim vas pustia len v hodinnovych intervaloch, co v treskucej zime s malymi detmi nie je prave pozitivny zazitok, hlavne ked sprievodcovia necinne postavaju a nie su ochotni ukazat zvieratka. O novych pravidlach vas pravdaze neinformuju pri kupovani vstupeniek. Skoda, dalsie nabalovanie sa na ukor zvierat a aj rodicov deti.

  • Majka 07.01.2018, 19:51

    Boli sme tohto roku 2x a pacilo sa nam velmi. Lepsie prist cez pracovny tyzden ci mimo letnej sezony a tak si v pohode prezriete vsetky zvieratka /aj viackrat, ak chcete/ a mate aj cas sa na nich popytat milych a ochotnych osetrovatelov.

  • Lena 06.01.2018, 22:15

    Aj nam sa pacilo. Az na tigre. Sli sme do klietky ako ostatni, boli sme pri tom vystupku kde lezali. Spravili sme si fotku z dialky radsej, stali sme na opacnej strane nez tigre lezali. Ked sme sa pohli ze ideme prec, otocili sa k nim chrbtom a ustupovali, zrazu ten biely tiger preskocil toho druheho a vrhol sa na nasho maleho. Doskriabal mu hlavu. Nastastie ho dostali rychlo pod kontrolu a maly obisiel len s par hlbsimi skrabancami. Zomlelo sa to velmi rychlo. Neodporucam ist dnu ku nim. Uz su velke, netreba riskovat. My sme sa poucili...

  • Katka 04.01.2018, 21:59

    My sme boli velmi spokojni :-) Personal bol velmi mily a trpezlivo a s usmevom nam na vsetko odpovedali. Urcite sa sem este raz vratime :-)

  • Zuz 12.12.2017, 21:01

    Boli sme tam iba chvíľku, trafili sme čas, kedy tam nebolo veľa ľudí. Bolo to milé, mohli sme pohladkať niektoré zvieratká, avšak nebol tam žiaden tieň.

  • matka 09.12.2017, 22:22

    My sme si to uzili. K medvedovi sme nesli, nebol vhodny cas a ani sa mi nechce riskovat s detmi. Pani, ktora sa o neho stara nam trpezlivo odpovedala na otazky. Podobne aj chalan od papagajov.
    Doporucujem, avsak pristupujte s respektom, rozumom, ved su to zive tvory.

  • xxx 06.12.2017, 21:16

    Sú ľudia, a ľudia. Ja som mal to „šťastie spoznať človeka,“ ktorého by som najradšej nikdy ani nestretol. Jeho nezodpovedný, neseriózny prístup k okoliu a správanie sa, by som označil ako priam vzorové či ukážkové pre ľudí s nepoctivým imidžom. A pritom jeho postavenie ako riaditeľ ZOO Tatralandia vo mne práve naopak vyvolával pocit serióznosti. Preto som s istotou odmietal spoluprácu, obchod s inými záujemcami o moje, pre Tatralandiu, špeciálne pripravené papagáje. Je to práca naviac, ručne dokrmované, a teda krotké papagáje. Krúžkované, krotké, špeciálne pre učely ZOO vychované je nutné v správnom čase odovzdať záujemcovi, aby sa plachosť a krotkosť samostatným pobytom vo voliére nevytratila. Pri veľkochove nemá chovateľ možnosť tento stav dlhodobo udržovať. Preto som bol sklamaný a nahnevaný, že tento človek sa otočil v danom čase k dohodnutému obchodu chrbtom. Vodil ma za nos, nebral mi telefón a zatajoval sa... Papagáje sa postupne vo voliére začali chovať ako štandardné kusy a tým stratili na cene a práca do nich vložená vyšla nazmar. Pritom som mal veľa príležitostí predať ich iným záujemcom, ale slepo som držal slovo, pretože sa to patrí! Čo už, asi serióznosť už nepatrí do súčasného života a vzťahov.

    Máte podobné skúsenosti s týmto človekom? Dajte mi prosím vedieť nech upozorníme iných ľudí a chovateľov na smutné a neseriózne praktiky tohto pána. Ďakujem.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár