29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

Limbický odtlačok, pôrod a naše deti.

19.10.2017 Autor: Zuzka, Foto: Sprievodca materstvom Piešťany
Termín: 15.11.2017 Mesto:Piešťany Čas:16.30 - 19.30 Zdroj:stránka organizátora

limba

Kedy: 15.11.2017 od 16.30 - 19.30 hod
Kde: Dobromilý Ateliér, Javorová 38, Piešťany

Interaktívna prednáška, ktorá vám umožní pochopiť, na základe akých vzorcov v živote fungujeme. 


Dozviete sa, čo to limbický systém a limbický odltačok je, ako súvisí s pôrodom, výchovou našich detí a celkovo s našim životom. 
Povieme si, prečo je dôležité s ním pracovať v bežnom živote a najmä zúčastnené ženy dostanú odpovede na otázky týkajúce ich vlastných životov. 

Na prednáške je aplikovaná Metóda Skutočnej Príčiny a vedie ju Zuzana Hazuchová.
Spätná väzba z prednášky Limbický odtlačok. Pôrod a naše deti. 
Hanka, Zvolen: Na stretnutie so Zuzkou na tému limbický otlačok som išla s veľkým očakávaním a zároveň som ani len netušila,čo mám čakať. Ťahalo ma tam. O téme som veľa nevedela,ale z popisu akcie som vedela aspoň to,že to musím vyskúšať. Atmosféra na stretnutí bola veľmi príjemná, uvoľnená. Aj ja som sa tam cítila. Zuzka okolo seba šíri neuveriteľnú energiu.Tak ženskú, silnú, pozitívnu. To,čo som zažila bolo veľkolepé, silné,bol to preplesk ale aj poznanie seba, odpustenie si. Vďaka Zuzkinej intervencií som znovu prežila zlý zážitok z detstva a mohla som si uvedomiť ako ma to dodnes podvedome ovplyvňovalo. zistila som o sebe dôležitú vec. Ale je to cesta. Citim,že ma čakajú zmeny,veľké veci a v ten den,keď som bola na limbickom stretnutí som sa zmenila. Už nekričím na svoje deti. Už nemusím kričať aby ma bolo počuť. Ľúbim sa! Vďaka Zuzi.

Aby ste z témy získali v danom čase maximum, nestrácali koncentráciu a nevyrušovali ostatných, zabezpečte si prosím v rámci možnosti stráženie pre detičky a príďte sama.

Na prednášku je potrebné sa vopred prihlásiť: e-mailom na marketa@mamanablizku.sk alebo telefonicky 0948-030-769

Príspevok 15 Eur
Ak by Vám finančná situácia bránila zúčastniť sa, napíšte nám.

Napíšte komentár