29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Spievankovo a kráľovná Harmónia

18.10.2017 Autor: MS, Foto: spievankovo.sk
Termín: 12.11.2017 a ďalšie Mesto: Celá SR Zdroj:stránka organizátora

plagat B1 SPIEVANKOVO final 001

V kinách od 12.10. 

 

Rodičia odporúčajú - choďte s deťmi do kina na nové Spievankovo

Mamička Lenka píše: "prave sme prisli z kina a aj moj 7 rocny syn povedal ze to bolo mega co v jeho jazyku znamena super..Takze kludne aj vacsie deticky berte do kina .....male deti tancovali v predu dole a mi mamicky sme sa s usmevom na ne pozerali..odchadzame oddychnute a deti vysantene...A to bolo len kino!”

Mamička Zuzka píše: "Nadchli nás pesničky (najmä tá s ježkami) aj príbeh, a najmä herecké výkony princeznej Harmónie a všetkých detí! Naše dievčatá na vás odrástli, a ako dnes samé povedali, aj teenageri si v tomto novom filme prišli na svoje..Oplatilo sa ísť do kina. PS: Mladšie ročníky v kine neposedeli, na každú pesničku sa veselo tancovalo.”

Mamička Zuzka píše:  "Manzela (42) dotiahli do kina vlastne nase deti. Po vystupeni povedal Dakujem ze ste ma sem zobrali vratil som sa do detstva”

Mamička Zuzka píše: "Boli sme vcera prvykrat s 3-ročnou dcerkou na "babskej jazde" v kine a Spievankovo a Kralovna Harmonia bolo istota, že to bude zážitok, a že neutečieme predčasne s plačom. , ale vy ste este prekročili moje ocakavania, bolo to poučne, po cely cas zabavne a pesnicky sa vam obzvlast podarili, dcerka si aj zatancovala a zaspievala a uz teraz si planuje, na com vsetkom by chcela vediet hrat ;) Odporucam!"

A o čom film SPIEVANKOVO a kráľovná Harmónia je?

Rozprávkovej krajine Spievankovo vládne dobrosrdečná kráľovná Harmónia. Jej úlohou je zaistiť, aby sa z krajiny nikdy nevytratila hudba, spev a dobrá nálada. Avšak obyvateľom Spievankova sa hudba akosi odcudzila, hudobné nástroje zapadli prachom, spev utíchol, dobrá nálada sa vyparila. Harmónia preto povolá Spievanku a Zahrajka, aby jej pomohli do krajiny prinavrátiť stratenú chuť hrať, spievať a tancovať, a zachránili tak dušu celého Spievankova. Podarí sa našim kamarátom vyriešiť záhadu stratenej hudby? Dokáže sila priateľstva a ochota pomôcť prekonať zlo, ktoré je v každom z nás? A akú úlohu v celom príbehu hrá zázračná mapa?

Vo filme uvidíte známe herecké osobnosti, obľúbeného kocúra si zahral Roman Pomajbo, Tuli Vojtek sa predstaví ako slimák Kubo, Mária Čírová ako nežná svetluška, Ady Hajdu s Majom Labudom ako Husľový a basový kľúč, Anikó Vargová ako veverička, Michal Hudák ako dobrosrdečný krtko a Lucia Vráblicová ako pavúčica a ďalší.

Trailer:

Napíšte komentár