23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Národný Cirkus Aleš Barlay

17.10.2013
Termín: 17.08.2013 Mesto:Žiar nad Hronom Zdroj:stránka organizátora

Žiar nad Hronom

Cirkus Aleš každoročne ponúka náročný prepracovaný a pestrý program, ktorý zaujme aj náročného diváka! Program je každú sezónu prepracovaný tak, aby ponúkol domácu i svetovú špičku drezérov, artistov, akrobatov, klaunov...

Počas prestávky je možné občerstviť sa v cirkusovom bufete, zakúpiť si cirkusové suveníry, možnosť odfotografovať sa na ťavách alebo s hadmi škrtičmi. Pre deti je otvorený hipodrom – vozenie na poníkoch.

V každom meste, do ktorého cirkus Aleš zavíta, ponúka celodenne otvorený zverinec s 90 exemplármi exotických zvierat. Vo zverinci nájdete: africké púštne levy, majestátne tigre, pumy, saharské ťavy, lamy z ďalekých Ánd, hady-škrtiče z Brazílie a Indie, pštrosy dvojprsté, dikobrazy, opičky, kozičky, poníky... Návšteva zverinca cirkusu Aleš je vítaným potešením pre deti, milým rozptýlením pre dospelých, vynikajúcou pomôckou pre školy. 

NOVINKA Columbijský akrobati v glóbuse smrti

V našom programe máte možnosť vidieť jedinečnú novinku. Ako jediný český cirkus ponúkame nebezpečné vystúpenie akrobatov z Colombie na motorkách. Traja akrobati pred Vašími očami budú jazdiť v uzavretej guly priemeru 4,5 metra všetkými smermi!

Glóbus smrti poriadne rozprúdí krv v žilách. Oceľová guľa, v ktorej sa preháňajú jazdci na motocykloch, je jedným z vrcholov vystúpenia cirkusu

Vstupné:

  • prvý deň jednotné vstupné 5 € (v tento deň nieje možné využiť akciovú vstupenku 1+1, akcie sa nedajú kombinovať)

 

Dospelá osoba

Deti 3-15 rokov

LÓŽA

15,- €

10,- €

LAVIČKY

12,- €

8,- €

ZOO

Od 3 rokov platí každý 1 € / osoba

Nová akciová vstupenka na stiahnutie - zľava 1 + 1

AKCIA 1+1 jedna osoba platí + druhá ma vstup zdarma! Táto akciová vstupenka Vám pri predložení v pokladni cirkusu umožňuje vstup pre jednu osobu mladšiu ako 15 rokov zdarma v doprovode jednej dospelej platiacej osoby. K jednej platiacej osobe nie je možné použiť viac ako jednu akciovú vstupenku! Akciovú vstupenku je možné uplatniť len na lavičky. Neplatí v prvý deň, keď je jednotné vstupné 5 €.

Vstupenka na stiahnutie a tlač TU

Napíšte komentár