25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Deň detí v Tančiarni

23.05.2016 Autor: Annie, Foto: TanciarenapivovarFranz
Termín: 28.05.2016 Mesto:Lučenec Zdroj:stránka organizátora

tanciaren

Sobotu 28.5.2016 od 12.00 hod. venujeme tým najdôležitejším, teda deťom. Vstup je voľný, keďže deti nepracujú a nemajú peniaze. :)

Divadlo: Príbeh víly a škriatka

Krehký, voňavý príbeh, plný prekvapení a nezbedného chichotania, v ktorom Vám škriatok a víla prezradia tajomstvá prírody. Rozprávka o tom, že aj voda môže plakať, stromy rozprávať a kvety tancovať. Svet v ktorom je dúha ešte farebnejšia a tráva ešte voňavejšia, kde za každým oblakom môžete spolu s nami objavovať nové dobrodružstvá a tajomstvá, ktoré ešte nepoznáte.


Klauniáda:

Nezbední, vynaliezaví ,veselí, multifinkční, vtipní a veľmi šikovní. Viete o kom je reč? Neviete? No predsa o vždy usmiatej klaunke LILI a nezbednom klaunovi AŤOVI. Táto klaunská dvojica je zárukou úsmevu na detskej a dokonca aj dospeláckej tvári. Klauni Vám prezradia tajomstvo svojho zázračného kufra a už nič nebude ako predtým.

Môžete sa tešiť na žonglovanie, chodúle, jazdu na jednokolke, modelovanie zvieratiek z balónov, tanec, pestrofarebné bubliny, ale hlavne na dobrú náladu všade tam, kde vkročí ich klaunská noha.

Súčasťou programu budú i detské tvorivé dielne.  Vstupné dobrovoľné. :)

Napíšte komentár