25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Kráľovstvo rytierov a princezien

12.05.2015 Autor: Petra, Foto: OC Galéria Košice
Termín: 05.06.2015 Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

Rytieri a princezné ovládnu 5. júna Obchodné centrum Galéria Shopping Košice.

Ako každý rok, aj tentoraz sme na oslavu Medzinárodného dňa detí vymysleli niečo špeciálne. Naši najmenší a najmilší „zákazníčkovia“ si totiž zaslúžia to najlepšie. A tak sa naše priestory na pár hodín premenia na kráľovstvo, v ktorom si malí rytieri a princezné budú môcť vychutnať dych vyrážajúci rytiersky turnaj, úchvatnú vlajkovú šou i stredoveké hry.

Na všetky deti bude čakať rytierska či princeznovská cesta. Na nej sa nielen mnohému priučia, ale budú si môcť všeličo obzrieť a vyskúšať. Najmä pre chlapcov budú určite veľkým lákadlom zbrane a zbroje. Súťaženia chtiví návštevníci si budú môcť svoje sily zmerať v nabodávaní venčekov, skoku vo vreci, preťahovaní lanom, či v boji s príšerou. Chýbať nebude ani streľba z luku a obľúbené maľovanie na tvár. Deti sa dozvedia, čo je to kaligrafia i ako vyzerala dobová kuchynka v čase, keď boli v móde rytieri.

Živé vystúpenia vás vtiahnu do dych vyrážajúcich súbojov urodzených mladíkov o ruku spanilej panny Anny či do rozprávkového sveta, ktorom sa medzi drakom a odvážnym junákom odohrá súboj dobra a zla. Uvidíme, či aj tentoraz všetko dobre dopadne. Alebo čaká princeznú a kráľovstvo nemilý osud?

Nechajte sa nami vtiahnuť do magického sveta plného fantázie, zábavy a radosti a oslávte Deň detí v Obchodnom centre Galéria Shopping Košice.

Budeme sa na vás tešiť.

e img 2901 5 723 1020 0 ffffff

Napíšte komentár