25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Monsters cafe and bar

, Foto: Monsters cafe
Adresa:Rusovská cesta 50-56, Bratislava-Petržalka Telefón:0907 313 313 E-mail:info@monsterscafe.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Kaviareň a cukráreň pre ľudí

Vytvorili sme miesto pre radosť. My ľudia sme spoločenské bytosti. Radi sa stretnávame, smejeme a užívame si voľný čas. A najmä ten, ktorý trávime cez deň so svojimi deťmi a večer s priateľmi pri pohári dobrého vína. Zmysluplne.

Veľkorysý priestor kaviarne v Bratislave s detským kútikom a exteriérovým ihriskom, letnou terasou a parkovaním pre kočíky je tým najlepším miestom pre relax a stretnutia všakovakého druhu.  Nádherný výhľad na rameno Dunaja dáva Monsters café tretí rozmer.

Multifunkčný priestor pre rodičov a ich deti, pre priateľov, pre dobrú partiu i pre obchodné stretnutie. Skvelý podnik pre množstvo okamihov, na ktoré sa nezabúda. Kaviareň a cukráreň MONSTERS žije po celý deň. Od skvelých pondelkových raňajok s jogou, cez rušné dni plné stretnutí pracovných i nepracovných až po veselé piatky s tvorivými dielňami pre deti. 

Sme “baby & kids friendly”. Nielen preto, že naše koláče i ostatné dobroty sú zo skutočne kvalitných surovín a deťom naozaj chutia, ale najmä preto, že u nás nájdete:

  • detský kútik
  • parkovisko pre kočíky
  • trampolínu
  • pravidelné tvorivé dielne každý piatok
  • trpezlivý a zhovievavý personál

Pripravili sme pre Vaše ratolesti detské menu, či už kričia že sú smädní alebo hladní. V Monsters café ponúkame zdravé či sladké a kombinácie oboch. Vyberte im chutné detské kapučíno, kvalitné ovocné BIO šťavy alebo detské výživy podľa aktuálnej ponuky.

Detské oslavy organizujeme v spolupráci s www.detskaoslava.sk. Organizujeme detské oslavy. Kontaktujte nás a my Vám radi pripravíme detskú oslavu, na ktorú budú deti ešte dlho spomínať.

Otváracie hodiny
Pondelok – piatok 08.00 – 22.00 hod.
Víkend 09.00 – 22.00 hod.

Ako nás nájdete?
MONSTERS Cafe and Bar, Rusovská cesta 50-56 (Petržalka City), Bratislava (oproti Vlasteneckému námestiu)
Inštrukcie pre auto: Bezproblémové parkovanie pred (Petržalka City)
Inštrukcie pre taxi: Vlastenecké námestie – nová budova pri mŕtvom ramene Dunaja
MHD: Z Hodžovho námestia je to autobusom číslo 83 len 7 min, treba vystúpiť na zastávke Hálova. Dostanete sa k nám al linkami číslo 84, 88, 92, 99.

Mapa: N 48° 7′ 25″ E 17° 6′ 31″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Zuzana Pokorna 04.01.2018, 22:13

    Dobra kava, skvele zakusky a perfektny kutik pre deti.

  • Alex 04.01.2018, 13:30

    Do Monsters si radi chodime dat kavu a kolacik s manzelkou a 2 rocnym synom. Je tam detsky velky kutik, kde sa sam zahra a my sa mozme porozpravat. Okrem toho, tam maju vynikajuce kolace.

  • Silvia 03.01.2018, 17:20

    Oblubena kaviaren nielen moja, ale najma syncekova na hranie. Kolaciky vyborne,obsluha prijemna-aj k detom - co je u rodicov viac nez vitane. Program maju pestry na kazdy mesiac, da sa vzdy nieco zaujimave vybrat :)

  • Katarina 27.12.2017, 09:06

    Vždy sem idem s deťmi rada najmä v zime urobíme si prechádzku okolo Chorvátskeho ramena a máme aspoň nejaký ciel kde sa zohrejeme a dáme si vynikajúci koláčik. Deti sa prehrajú a ja mám chvíľku pre seba a kávičku

  • Katarina 27.12.2017, 09:06

    Vždy sem idem s deťmi rada najmä v zime urobíme si prechádzku okolo Chorvátskeho ramena a máme aspoň nejaký ciel kde sa zohrejeme a dáme si vynikajúci koláčik. Deti sa prehrajú a ja mám chvíľku pre seba a kávičku

  • Zuz 12.12.2017, 20:44

    Dlhšie čakanie na objednávku. Skvelé koláče. Veľká spokojnosť s aktivitou Montessori hranie.

  • Tereza 05.12.2017, 07:35

    Velmi prijemne miesto pre deticky. Super zakusky. A velmi sa mi paci, ze sa tu organizuju aj rozne vecerne akcie pre dospelych.

  • Ada 04.01.2017, 23:04

    Velmi pekne miesto, vyborny detsky kutik. Avsak ocenila by som keby som sa nemusela dozadovat jedalneho listku. Naozaj by som sa rada pozrela a precitala si ho. Uz sa mi 2x stalo ze nam obsluha recitovala co maju. S tym akoby cakala ze si okamzite vyberieme. Tiez by som rada privitala viac vyberu mensich jedal pre malicke deticky. Ostali by sme dlhsie ;) panini alebo tousty pre deti co maju malo zubkov nevyhovuju. Vidavam ze si maminy donesu vlastne napr. joguty.

  • Majka 30.12.2016, 21:29

    Kaviareň na tejto úrovni by som na tomto mieste nehľadala. Prekvapila ma príjemná atmosféra, krásny interiér a bohatý výber kávy. Veľmi spokojná .

  • David91 13.12.2016, 17:13

    Kaviaren s primeraným množsvom ľudí, vždy sme mali miesto si kde sadnúť. Na danú oblasť celkom ceny v pohodičke. Ideálne miesto aj pre samotné deti . Užijú si dosť zábavy.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár