29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Happy-Time, súkromná materská škôlka

Autor: HAPPY-TIME, Foto: happy-time.sk/
Adresa:Révová ulica č. 43, 81102 Bratislava Telefón:0903492955 E-mail:info@happy-time.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

O nás

Ponúkame kvalitný celodenný vzdelávací program spojený s tvorivýmia športovými aktivitami a kurz anglického jazyka pod vedením kvalifikovaného pedagogického personálu. Pri tvorbe vzdelávacieho programu a aktivít pracujeme v súlade so Štátnym vzdelávacím programom ISCED 0. Myslíme aj na našich narodeninových oslávencov, pre ktorých pripravíme detskú oslavu. Každý mesiac máme určenú tému - Tematické mesiace. 

Prostredie

Nachádzame sa v tichom a príjemnom prostredí mestskej časti Staré Mesto. Naša škôlka sa nachádza v 3- podlažnom rodinnom dome s upravenou záhradou pre hru a pohyb detí, s pohodlným prístupom (mimo frekventovaných ulíc ) a miestami na parkovanie. Vo vybavení novozrekonštruovaných priestorov máme okrem nového nábytku, nových hračiek vhodných pre dané vekové kategórie aj hračky, ktoré inšpirujú k aktívnej hre. Architektonický koncept škôlky je vytvorený podľa požiadaviek toho najdôležitejšieho obyvateľa škôlky - dieťaťa. Naturálne odtiene interiéru doplnené o originálne maľované prvky na stenách vytvárajú priateľské a tvorivé prostredie pre Vaše dieťa.

Rozdelenie tried a prístup k deťom

V našej škôlke máme tri triedy: TRIEDA I, 2 je určená pre deti od 2 - 4 rokov a TRIEDA 3 je pre deti predškolského veku 5 - 6 (7) rokov. 
Našich najmenších učíme a vedieme deti k základným návykom ako poďakovať, poprosiť, jesť s príborom a piť z pohárika, chodiť na nočník a záchod, zapnúť si gombík a zips, obuť a obliecť sa. Aktivitami ako kreslenie, maľovanie, strihanie, modelovanie, lepenie ich vedieme k individuálnemu rozvoju ich zručnosti, jemnej motoriky a následne použitia vedomostí v bežnom živote. Podporujeme u detí sebadôveru a zdravú sebakritickosť, vedieme ich ku zdravému životnému štýlu a k športovým aktivitám podľa ročných období. Dôraz kladieme na podporu imunity vyváženou stravou s dostatkom ovocia a zeleniny. Už rok deti namiesto chlebíka na olovrant dostávajú naše domáce smoothies a ovocie. Deti počas dňa pijú čistú vodu, domáce ovocné limonády a cez zimu bylinné nesladené čaje. 
V predškolákoch podporujeme osobnostný rozvoj v oblasti intelektuálnej, telesnej, morálnej, estetickej, sociálno-emocionálnej, rozvíjame schopnosti a zručnosti, utvárame predpoklady na ďalšie vzdelávanie. Pripravujeme na život v spoločnosti v súlade s individuálnymi a vekovými osobitosťami detí. 
Aktívne spolupracujeme s rodičmi.

Prevádzková doba

Pondelok - piatok od 7.30 do 17.30 h ( 18.30 h ) V prípade potreby vieme zabezpečiť starostlivosť o deti aj mimo prevádzkových hodin za príplatok.

Cenník

Mapa: N 48° 8′ 46″ E 17° 4′ 40″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár