24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Bohatý advent v Centrale

25.11.2014 Autor: Claudinka, Foto: CENTRAL
Termín: 01.12.2014 - 23.12.2014 Mesto:Bratislava-Nové Mesto Zdroj:stránka organizátora

Návštevníci bratislavského Centralu opäť zažijú čarovné vianočné obdobie plné sviatočnej atmosféry, zábavy a nákupov. Počas celého adventu čakajú hostí nákupného srdca Bratislavy vianočné trhy, hudobné a tanečné vystúpenia, workshopy, jedinečný nákupný víkend, veľa radosti a vianočná zábava pre všetkých.

Advent v Centrale odštartuje jedinečným predvianočným nákupným víkendom v znamení atraktívnych zliav až do výšky 70%.  Bohatý sprievodný program plný hudby, tanca a módy spríjemní hosťom obchodného centra nákupy vianočných darčekov a zabaví ich ratolesti.

  • V piatok, 28. novembra sa uskutočni kasting modelingovej agentúry Exit model management a koncert skupiny Forsomeone.

  • V sobotu, 29. novembra sa rodiny s deťmi môžu tešiť na Vianočné pečenie s Potten & Pannen – Staněk a Nadáciou  Markíza. Okrem zdobenia medovníčkov so známymi osobnosťami sa uskutoční aj krst knihy Lenky Šóošovej, Roba Pappa a Barbory Rakovskej Z hrnca do rozprávky, nasledovať budú spevácke vystúpenia. Vyvrcholením večera bude slávnostné rozsvietenie nádherného vianočného stromčeka, ktorý je bezkonkurenčne najkrajší v Bratislave.

  • V nedeľu, 30. novembra návštevníkov centra roztancujú tanečníci HIP HOP FAKULTY, hudobné vystúpenie Layly a Live DJ.

Vianočná nálada a zábava sa bude nákupným srdcom Bratislavy niesť počas celého adventného obdobia. Každý deň je pre návštevníkov Centralu pripravené jedinečné prekvapenie. Rodiny s deťmi si užijú odhalenie adventného kalendára, pečenie medovníkov a tvorivé dielničky, vianočné trhy pekných vecičiek či vianočné koncerty a divadelné čítania.  V soboru, 6. decembra zavíta do Centralu zavíta aj Mikuláš.

11. decembra sa uskutoční podujatie Central zbiera na pomoc ľuďom, v rámci ktorého prebehne charitatívna zbierka trvanlivých potravín a drogérie na pomoc ľudom bez domova. Akciu svojimi vystúpeniami podporia Thomas Puskailer, Martin Harich, Jakub Petraník, Tante Elze, tanečná škola Riverpark Dance School a tanečná skupina RDS Company, Detské baletné štúdio Mgr.art. Magdalény Thierovej a H A L O H A L O - show dance group.

Užite si sviatočnú atmosféru, príďte sa inšpirovať, nakupovať a zabávať do Centralu.

Napíšte komentár