20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Veľká októbrová cena na Dostihovej dráhe

23.10.2014 Autor: Claudinka, Foto: dostihy.sk
Termín: 26.10.2014 Mesto:Bratislava-Petržalka Zdroj:stránka organizátora

Poslednú októbrovú nedeľu je síce na programe záverečný míting sezóny 2014, lúčenie to však nebude smutné. V nedeľu 26. októbra si nenechajte si ujsť epilóg dostihovej sezóny 2014 na Slovensku. Začiatok o 12.00 hod.!

Diváci, ktorí prídu po Starého hája, sa môžu tešiť na napínavé dostihy s vrcholom v atraktívne obsadenej Cene Mojmíroviec - Urmína (Veľká októbrová cena). Zápolenia koní tento raz výrazne okorení aj záverečný súboj o rovinový jazdecký šampionát, v ktorom má po minulotýždňovom hetriku navrch Michal Abík o dve paličky pred Róbertom Šarom. Obaja rivali využijú plný počet siedmich jázd na zisk čo najväčšieho počtu víťazstiev. V akcii však je aj priebežne tretí Tomáš Lukášek, ktorý tiež ešte živí teoretické nádeje na celkový titul, musel by však triumfovať minimálne 5-krát.

Súčasťou popoludnia budú aj priame prenosy zo zahraničných dostihov: Ceny prezidenta republiky z Prahy a Gr. 3 Herbst Stuten Preis z Hannoveru s možnosťou stávkovania. O dobrú náladu sa postará pestrý sprievodný program: rozlúčkový guláš zadarmo, country kapela KSV Band, vozenie detí na koníkoch, žrebovanie nevýherných stávkových tiketov o pivo Staropramen, na záver „bežecké derby" majiteľov, trénerov, jazdcov, ošetrovateľov, rozhodcov... – muži na 2400 metrov, ženy na 1600 metrov.

Rozlúčime sa cca o 16.00 hod.

Vstupné:

  • dospelí 2 € (s BMK 1,60 €)
  • študenti a dôchodcovia 1 € (s BMK 0,80 €)
  • deti do 10 rokovo zdarma

Napíšte komentár