19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Deň otvorených dverí 2014 v Dopravnom podniku Bratislava

08.09.2014 Autor: Claudinka, Foto: DPB BA
Termín: 20.09.2014 Mesto:Bratislava-Nové Mesto Zdroj:stránka organizátora

Dopravný podnik Bratislava, a.s. poteší všetkých priaznivcov verejnej dopravy, ako aj všetkých návštevníkov, ktorí sa prídu pozrieť počas Dňa otvorených dverí na historické, ale aj súčasné vozidlá MHD. Podujatie sa uskutoční 20. septembra 2014 už tradične v priestoroch vozovne Jurajov Dvor na Trnávke od 10:00 do 15:00 hod.

Bratislavský dopravca pripravil okrem prehliadky vozidiel verejnej dopravy pestrý program pre tých najmenších, ale aj dospelých. Návštevníci budú mať možnosť prezrieť si vozopark DPB, kde samozrejme nebude chýbať ani nový trolejbus Škoda 30 Tr. Zároveň všetci záujemcovia dostanú odborný výklad a ani tento rok nebude chýbať špeciálne prekvapenie. Našim šikovným zamestnancom, ktorým záleží na zachovaní verejnej dopravy, sa podarilo zrekonštruovať ďalší autobus. Veríme, že nový prírastok do unikátnej zbierky historických vozidiel DPB poteší všetkých fanúšikov MHD. 

Pochopiteľne, nebude chýbať ani zaujímavý kultúrny program – od evergreenov, cez folklór až po kúzelníka, ktorý nepochybne poteší zvlášť deti. Ceny v tombole budú skutočne atraktívne, veď hlavnou cenou bude štýlový telefón HTC Desire 500 a množstvo ďalších cien.

Ani tento rok nebude chýbať v prípade priaznivého počasia okružná jazda Cabrio Busom po depe, takže všetci veríme, že počasie bude dopravákom priať tak ako po minulé roky.

Takže nezabudnite – stretneme sa 20. septembra 2014 vo vozovni Jurajov Dvor!

Napíšte komentár