19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Beh v lodičkách - Slovanet rodinný beh v Eurovea

13.05.2014 Autor: Claudinka, Foto: behvlodickach.sk
Termín: 01.06.2014 Mesto:Bratislava-Staré Mesto Zdroj:stránka organizátora

Zabehnite si 1. júna s celou rodinou - rovno po skvelé výhry od SLOVANETU!

Milí rodičia, premýšľate, ako stráviť nezabudnuteľný deň s celou rodinou a zabaviť vaše deťúrence na Medzinárodný deň detí? Tak prihláste svoju "famíliu" na SLOVANET RODINNÚ 3-ŠTAFETU, a zabehnite si 1. júna s celou rodinou pekne do trojky - rovno po skvelé výhry! Zaregistrujte sa na www.behvlodickach.sk, a máte to vyhrané. Len za 5 EUR získate nezaplatiteľný pocit, že ste prispeli na dobrú vec, a ešte pre svoju rodinu môžete spoločne vybehať  internet od SLOVANETU na dva roky zadarmo, novú práčku, alebo rodinný víkend.

Sľubujeme, že o zábavu bude postarané! 1. júna vás na námestí pred Eurovea čaká nielen Majk Spirit, ale aj celodenný program pre celú famíliu.

A čo je dôležité - SLOVANET RODINNÁ 3-ŠTAFETA sa beží v lodičkách, v rámci 2. ročníka vydareného celodenného EVA HIGH HEELS RUN, alias originálneho Behu v lodičkách. Kvôli vám privrieme jedno očko, takže bude stačiť, ak v lodičkách pobežia v rámci Rodinnej trojky iba mamičky. Ockovia a deťúrence do 10 rokov majú povolenú športovú obuv. A tie odvážnejšie mamičky si okrem Rodinnej trojky môžu v lodičkách "strihnúť" rovno aj hlavný Beh v lodičkách a urobiť si radosť napríklad aj trojtisícovou poukážkou na nákupy v Eurovea...

RODINNÁ TROJKA od Slovanetu                                                                                                        

Okrem originálnej Rodinnej 3-štafety vám SLOVANET - jeden z najväčších poskytovateľov vysokorýchlostného internetu na Slovensku - prináša aj "rodinnú trojku" v širokej ponuke balíkov služieb. Internetové pripojenie, výhodné telefonovanie a televíziu ocení celá rodina. Viac info nájdete na www.slovanet.sk alebo 1. júna v stánku Slovanet na námestí pred Eurovea.

Registrácia

Napíšte komentár