29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

MDD Na palube jednorožca v Sade Janka Kráľa

07.05.2014 Autor: Externý prispievateľ, Foto: Moonlight camp
Termín: 01.06.2014 Mesto:Bratislava-Petržalka Zdroj:stránka organizátora

3. ročník projektu pre deti Na palube jednorožca

1. 6. 2014 - nedeľa v čase od 10.00 do 17.00 h v Sade Janka Kráľa 

Príďte príjemne a užitočne stráviť MDD na rodinnej akcii v Sade Janka Kráľa!

Deti budú mať možnosť po registrácii (vo vstupnej hale Auparku od 10:00 do 14:00) počas dňa absolvovať 20 stanovíšť v celom Sade s atraktívnymi súťažami a ukážkami techniky. Na začiatku dostaneš hraciu kartu, leták, cupcakes, posilnenie, Zlatú Studňu na osvieženie.

Vystúpenia detských umelcov a hostí

Absolventi kurzu hip-hou (Moonlight camp), dance cool, Deti z cirkusovej školy Cirkus kus, Hafla, Kids street, Margarétky z MŠ Lietavská pod vedením ivh Naďky,  show program Čestnej stráže Ozbrojených síl SR,  možno príde aj AMO a ďalší kamaráti. Moderujú absolventi kurzu herectva (Moonlight camp).

Čaká na Vás množstvo sprievodných atrakcií

  • workshopy
  • skákacie hrady
  • meranie zraku
  • čitateľský kútik
  • fotenie v kostýmoch
  • kreslenie na chodník
  • množstvo darčekov..

Na záver budú všetci účastníci zaradení do žrebovania o atraktívne ceny (víkendový pobyt "Chuť Piešťan" pre 2 osoby; 2 deti na 2 noci v Danubius Health Spa Resort Balnea Esplanade Palace**** s polpenziou; lekársku konzultáciu a 3 procedúry za pobyt s autom Škoda s plnou nádržou; 10-dňový pobyt pre dieťa v letnom tábore vo Vysokých Tatrách s kurzom herectva, prvej pomoci a hip-hopu.. a iné zaujímavé ceny)

Absolventi kurzu prvej pomoci (Moonlight camp) spolu s profesionálmi predvedú simulovanú záchrannú akciu. Do akcie je zapojená aj záchranárska helikoptéra.

Napíšte komentár