29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Coca-Cola Vianočný kamión 2014

01.11.2014 Autor: Simona, Foto: vianocnykamion.sk
Termín: 19.12.2014 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

Vychutnajte si čaro Vianoc spolu s nami!
Aj tento rok sme pre vás pripravili zaujímavý program.

Už pred príchodom Coca-Cola kamiónu bude veselo. Škriatkovia vás naučia špeciálny vianočný tanec, ktorý si potom zatancujete spolu so Santom. Okrem toho budete môcť podporiť vybranú charitatívnu organizáciu z vášho mesta. Aj vďaka vám zažije niekto o kúsok čarovnejšie Vianoce.

Tohto roku už siedmykrát vyrazí na svoje turné tradičný Coca-Cola Vianočný kamión. S obľúbenou piesňou „Vianoce už prišli“ privezie radosť a sviatočnú pohodu celkovo do 13 miest Slovenskej republiky. Poslaním Coca-Cola Vianočného kamiónu je okrem prinášania radosti a navodzovania sviatočnej atmosféry aj podpora miestnych komunít a charitatívnych organizácií. Aj tohto roku sa budú predávať vybrané suveníry a výťažok bude venovaný na podporu dobročinných aktivít v danom meste. Symbolický šek odovzdá po ukončení predaja zástupcovi vybranej inštitúcie moderátor akcie.

Súčasťou sviatočne ladeného programu je okrem iného aj špeciálny tanec pre deti sprevádzajúce pieseň „Vianoce už prišli“. Ten ratolesti zabaví a zároveň zahreje počas popoludnia. Deti majú možnosť naučiť sa choreografiu od Santových pomocníkov – vianočných škriatkov.

Príbeh Coca-Cola Vianočnej tour je v každom meste rovnaký. Program sa začína o 16.00, keď moderátor učí deti špeciálny tanec, aby spoločne o 16.30 uvítali Santa Clausa a jeho Coca-Cola Vianočný kamión. Záver celej akcie je plánovaný na 18.00, keď sa návštevníci so Santom rozlúčia a odprevadia ho na cestu do ďalšieho mesta, aby mohol rozdávať vianočnú atmosféru a radosť aj ostatným


141125131314

 

Napíšte komentár