19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Rodinné centrum Alba

Autor: Hanka, Foto: albacentrum.sk
Adresa:Štefánikova trieda 144, 949 01 Nitra-Staré Mesto Telefón:0907 240 429, 0903 417 234 E-mail:alba@albacentrum.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Rodinné centrum ALBA bolo vytvorené v roku 2012 za účelom vytvárať príjemné a podnetné prostredie pre deti, rodičov, tehuľky a ostatných dospelákov a podporiť v nich tvorivý spôsob života, radostný pocit a pohodu.


RC Alba ponúka priestory, ktoré tvoria: farebná herňa, tvorivá PIPI (dlhá pančucha) dielňa, pohybová sála, miestnosť na vzdelávanie a vonkajší dvor pre deti. P
riestory sú veľmi útulné, všetky aktivity prebiehajú v rodinnej atmosfére v malých skupinách s maximálnym počtom 8 osôb.

RODINNÉ CENTRUM ALBA = POHYBOVÉ, TVORIVÉ, TEHOTENSKÉ a VZDELÁVACIE centrum.

HRAVO a ZDRAVO je cesta, ktorou chcú v centre:

  • podporovať zdravý vývin detí prostredníctvom pohybovej, tvorivej a vzdelávacej činnosti
  • poskytnúť priestor (nielen) pre rodičov na rodičovskej dovolenke na aktívny oddych sprevádzaný strážením dieťatka odborným personálom v našej herni
  • ponúknuť vzdelávacie semináre a kurzy pre rodičov a pre všetkých, ktorí majú záujem obohatiť sa o niečo nové a zmysluplné.

Aktivity deti:

DETI DO 3 ROKOV

MiniŠkôlka: úspešný program, zameraný pre všetky deti zhruba od 2 rokov, v ktorom sa hráme na škôlku. Šaško maličký už čaká na všetky detičky. Budeme cvičiť, tancovať, hrať sa, učiť sa, tvoriť, spievať a behať po vonku - a to všetko BEZ RODIČOV.

CVIČENIE S krtkom: Pre deti od 16 do 24 mesiacov. Deti radi skáču, behajú, kričia, smejú sa, plačú, spoznávajú a skúšajú stále niečo nové. Na cvičení s Krtkom im poskytneme na to priestor. Cvičenie je zábavné a hravé, plné básničiek a pesničiek. Detičky čakajú už náročnejšie pohybové vzorce. Okrem spoločne stráveného času podporíte, aby sa dieťatko dostávalo do kontaktu so svojím telom a spoznávalo ho, našlo si nových kamarátov, začlenilo sa do kolektívu detí v prítomnosti svojho rodiča, posilníte samostatnosť a sebavedomie dieťatka a v neposlednej rade aj Vy, maminy, zažijete zmenu a nadviažete nové kontakty medzi sebou. 

CVIČENIE s bábätkami: cvičenie je určené pre deti od 4 do 6 mesiacov. Ide o príjemne strávený čas mamičiek so svojimi bábätkami, kde si s dieťatkom zacvičíme, zaspievame mu, naučíme sa ako správne manipulovať s bábätkom, zatancujeme si s ním a porozprávame sa. Cvičíme jemne, s láskou a dobrou náladou. 

ZVIERATKOVO: program je vhodný pre deti od 22 do 36 mesiacov. Príďte spoznať veselou formou svet zvieratiek a zahrať sa na ne.

CVIČENIE PRE LEZÚNIKOV: cvičenie je určené pre deti, ktoré "štvornožkujú" - zhruba od 8 do 13 mesiaca. Detičky v tomto veku sú skúmajúce, "živé", majú veľa energie a nápadov.

Ďalšie programy:

  • Zvieratkovo
  • Lezúnikovia
  • Mačičky
  • Mackovia
  • Tancujúce tigríky

Centrum ponúka aj programy pre rodičov s možným strážením dieťatka.

Mapa: N 48° 18′ 2″ E 18° 4′ 51″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Lenka Tarková 28.12.2017, 19:24

    S centrom Alba mame osobnu skusenost,ktora je velmi pozitivna,odporucam nielen pre prijemne rodinne prostredie,ale aj pre uzasny pristup k detickam,pre aktivity. Centrum som navstevovala s dcerkou,chodili sme na cvicenia a do Miniskolky a urcite pridem aj s druhorodenou dcerkou,len co podrastie.

  • Silvia Vargová 11.04.2014, 21:59

    Veľmi príjemné prostredie..

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár