25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Anglická škôlka Nanny Children´s Club

Autor: MS, Foto: ncc-zilina.sk
Adresa:Vendelína Javorku 28 01001 Žilina Telefón:+421 908 209 685 E-mail:info@ncc-zilina.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Anglická škôlka Nanny Children´s Club (NCC) v Žiline je otvorená pred deti od 1,5  do 6 rokov.  

Anglická škôlka NCC v Žiline je určená pre deti všetkých národností aj  bez znalosti anglického jazyka. V rámci  programu anglickej škôlky NCC v Žiline sa deti učia cudzí jazyk prirodzenou a zábavnou formou. Súčasne ponúkame bohatý a rozmanitý program v angličtine formou záujmových krúžkov v doobedňajších aj poobedňajších hodinách.

Rozvíjame detskú schopnosť a potrebu snívať, poznávať a tvoriť. Rešpektujeme, že dieťa predškolského veku má ešte obmedzenú schopnosť sústrediť sa na určitú „predpísanú látku“  a preto sa prirodzene inšpirujeme a riadime aj tým, čo deti baví a zaujíma. Vieme, že mechanicky a drilovaním získané vedomosti majú v reálnom svete obmedzenú možnosť uplatnenia. Preto deti učíme tak, aby boli schopné dávať si veci do súvislostí, orientovať sa na základe podobností bežného života a prirodzene ich zvládať. V anglickej škôlke NCC v Žiline dbáme taktiež na to, aby mali deti dostatok pohybu, priestor pre hru a prirodzenú voľnosť vo výbere aktivít.

Anglická škôlka NCC v Žiline sa nachádza v rodinnom dome. Priestory škôlky sú účelne a  moderne vybavené, k dispozícii je vlastná záhrada. V blízkosti škôlky sú viaceré detské ihriská. Škôlka spĺňa všetky hygienické predpisy a normy, vďaka lokalite je parkovanie bezproblémové.

Prečo práve Nanny Children´s Club?

  • Vzdelávanie - angličtina hravou a prirodzenou formou (výučba akreditovaná MŠ SR), moderné výchovno-vzdelávacie metódy aj s prvkami montessori pedagogiky, bilingválne vzdelávanie, moderná koncepcia vzdelávania predškolákov (rozumová výchova, jazyková výchova, matematika, geometria, geografia, grafomotorika, jemná motorika, rozvoj reči…)
  • Rozvoj dieťaťa – každodenné ranné cvičenie (strečing, jóga), tvorivé dielne, celkový rozvoj dieťaťa, učíme sa básničky a riekanky, hudobná výchova,rozvoj fantázie a detskej osobnosti (kreslenie, maľovanie, modelovanie, využívanie tradičných aj netradičných materiálov, výroba darčekov pre rodičov)
  • Individuálny prístup - vytvárame vhodné prostredie pre deti, ktoré zle znášajú veľký kolektív ale zároveň potrebujú kamarátov na hranie, malý počet detí, nadštandartná starostlivosť, nízka chorobnosť, kľudné prostredie, pravidelná komunikácia s rodičmi o pokrokoch a napredovaní detí
  • Personál - kvalifikovaný pedagogický personál so skúsenosťami a praxou, s aktívnou znalosťou angličtiny
  • Strava - celodenná strava od súkromného dodávateľa s dôrazom na racionálnu výživu
  • Priestory - škôlka sa nachádza v rodinnom dome vo veľmi príjemnom prostredí, pocit rodinnej atmosféry, moderný interiér, útulné, bezpečné a motivujúce prostredie, k dispozícií vlastná záhrada, krytá terasa, bezproblémové parkovanie
  • Aktivity v cene 
    • Tanečná výchova – zábavné tancovanie pod vedením kvalifikovaného lektora
    • Judo pre deti – základy bojového umenia pod vedením kvalifikovaného lektora
    • Španielsky jazyk - ďaľší cudzí jazyk zábavnou a prirodzenou formou
    • Bábkové divadlo - známe rozprávky a príbehy, zábavná komunikácia s deťmi a zapájanie detí priamo do deja, rozvíjanie a podpora detskej fantázie
    • Hudobná výchova - spievanie,hranie na hudobné nástroje
    • Strečing, jóga 

Mapa: N 49° 12′ 31″ E 18° 44′ 18″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Jarka 11.08.2014, 20:28

    Môžem len odporúčať, najlepšia škôlka v okolí! Ďakujeme.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár