28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Little Al Trivio - reštaurácia pre malých dospelákov

Autor: Lucifera, Foto: Little Al Trivio
Adresa:Nákupné centrum Centrál - Metodova 6, 82108 Bratislava Telefón:+421 2 208 64 600 E-mail:rezervacie@altrivio.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Všetci vieme, že v reštaurácii to nie je s deťmi vždy ľahké. Zaujať a zabaviť ich tak, aby si svoje jedlo mohli vychutnať aj rodičia, je naozaj výzva.

Prijmite preto pozvanie do prvej reštaurácie pre deti, ktorú si užijú rovnako malí aj veľkí. 

V Little Al Trivio na vás čaká hravý detský lístok, špeciálne rodinné stoly a množstvo zábavy. Miesto, kde vaše ratolesti môžu pokresliť celý stôl, zabaviť sa na interaktívnej stene, zahrať sa na obchod či vláčik alebo poskladať si Lego Duplo. To všetko v čase, kým si vy pochutnávate na dobrom steaku či hríbikovom rizote z „dospeláckeho" menu Al Trivio.
 

V detskom menu nájdete smoothies, čerstvé šťavy, domáce cestoviny, talianske jedlá lahodiace detskému oku a mnoho zdravých dobrôt. Alebo by si vaši malí radšej vyskladali vlastnú pizzu? Doprajte vašim deťom pocit, že sú malí dospeláci a môžu byť v „naozajstnej" reštaurácii - avšak takej, kde sa myslí v prvom rade na malých zákazníkov.

Pripravení sme však aj na našich najmladších, ktorí si na vyberané menu z reštaurácie ešte musia počkať.

K dispozícii sú:

  • detské stoličky, podbradníky či nerozbitné misky na detskú výživu.
  • Najmenší hostia ocenia aj 3D koberec, kde sa môžu pohrať. A mamičky si zatiaľ môžu vychutnať kávu či koláčik.

To však ešte nie je všetko! Malí návštevníci sa môžu stať obyvateľmi mestečka Little Al Trivio. Získajú svoj vlastný pas, do ktorého dostanú pečiatku za každé zjedené jedlo. Nazbierané pečiatky s potom vymenia za tričko s kreslenými postavičkami.

 Otváracie hodiny

  • každý deň od 10.00 do 22.00 h

Menu

Reštaurácia pre deti Little Al Trivio má nové vonkajšie ihrisko

Reštaurácia pre deti Little Al Trivio pripravila pre svojich malých návštevníkov nové vonkajšie detské ihrisko na streche obchodného centra Central. Ihrisko ponúka veľa možností zábavy a herných prvkov - pirátska loď, plážový domček či rôzne hojdačky. Rodičia a ich ratolesti si tak môžu spoločne užívať posledné jesenné slnečné dní na terase reštaurácie Al Trivio. Kým si dospeli budú pochutnávať na dobrom obede alebo poobedňajšej káve, deti sa do sýtosti vybláznia na novom atraktívnom ihrisku.

Little Al Trivio je prvou reštauráciou, vytvorenou špeciálne pre deti v nákupnom centre Central. Na deti čaká hravý detský lístok, špeciálne rodinné stoly a množstvo zábavy. Malí návštevníci tu môžu pokresliť celý stôl, zabaviť sa na interaktívnej stene, zahrať sa na obchod či vláčik alebo poskladať si Lego Duplo. To všetko v čase, kým si rodičia pochutnávajú na dobrom obede z klasického menu. V špeciálnom detskom menu nájdete domáce cestoviny, talianske jedlá lahodiace detskému oku, smoothies, čerstvé šťavy, a mnoho zdravých dobrôt. Alebo si deti môžu vymyslieť vlastnú pizzu podľa ich chuti. Deti tu majú pocit, že sú malí dospeláci a môžu byť v „naozajstnej" reštaurácii - avšak takej, kde sa myslí v prvom rade na malých zákazníkov.

 

Mapa: N 48° 9′ 27″ E 17° 7′ 46″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Zuz 03.01.2020, 18:51

    Ochotní personál. Mali nachystané veci na oslavu, ale aj tak nás na hodinku pustili s deťmi dnu sa najesť. Vyčlenili nám jeden stôl. Chutné jedlo. Deti sú tam veľmi spokojné, môžeme sa s nimi zahrať a pritom ostať pri stole a najesť sa.

  • KatkaStanko 23.11.2018, 22:58

    Chodime sem ked sa chceme ako-tak v klude pri 2 detoch najest, v Al Trivio sa deti nudit nebudu a poznate to - ked sa hraju nehnevaju :)
    Ceny su vyssie, ale za nerusenu veceru iste stoja.

  • Marika 05.01.2018, 23:00

    Detské menu potešilo. Ešte viac by potešilo keby sa rozšíril vyber jedál.

  • vladkaVD 05.12.2017, 14:38

    Perfektné jedlo, osobitný jedálny listok pre deti a dospelych. Pekné stolovanie pre deti a detský kutik s hrackami

  • Veronika 28.12.2016, 21:53

    Vždy keď vidím v ponuke dezertov Panna cotta, tak si to dám. Robia vyslovene úžasné .

  • Katarína 22.12.2016, 10:13

    Velmi pekná reštaurácia s veľkým detským kutikom, deti sa vyhrajú a rodičia v klude najedia, výborná pizza, cestoviny aj kavicka ☺

  • Paulina 15.12.2016, 07:09

    Vyborne miesto pre deti a pritom nemusia byt "odlozeni" v kutiku, velky vyber hraciek, moznost sediet pri vlastnom stoliku a pritom s rodicmi, chutne jedla, napoje. Obcas tam byva preplnene.

  • Pali 08.12.2016, 12:55

    Výborný nápad....konečne to prišlo aj sem, neseparovať deti od rodičov kvôli jedlu..Zároveň sa učia :-)

  • Misel 02.12.2016, 12:05

    Zmysluplny koncept, ktory umoznuje stravit obed ci kavu v prijemnom a bezpecnom prostredi pre deti. Pekne drevenne hracky a lego boards na stoliku zabavia dieta na cas a rodic ma moznost vychutnat si jedlo. Menu je pestre, cenova kategoria vyssia

  • Katka Stankovianska 24.11.2015, 14:27

    Vyborne bezpecne a podnetne miesto pre deti. Konecne sa na veceri mozeme aj porozpravat, a to je niekedy na nezaplatenie :)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár