19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Deň otvorených dverí na golfe

12.04.2018 Autor: MS, Foto: golftrnava.sk/
Termín: 19.05.2018 a ďalšie Mesto:Trnava Zdroj:stránka organizátora

golf dod 2018 plUž tradične celodenným programom pre deti aj dospelých pozýva trnavské golfové odpalisko Driving Range za Kamenným mlynom v sobotu 14. apríla 2018 do areálu širokú verejnosť.

Prvý tohtoročný Deň otvorených dverí v golfovom areáli začne o 9. hodine. Návštevníkom budú k dispozícii golfoví inštruktori, ktorí ponúknu profesionálne rady. Úplných začiatočníkov naučia, ako správne odpáliť golfovú loptičku. Odpaľovanie a požičanie loptičiek bude počas Dňa otvorených dverí bezplatné. Pripravené je aj občerstvenie, plne k dispozícii bude priamo na odpalisku aj kaviareň. Deti sa môžu vyšantiť na skákacom hrade, využiť môžu detské ihrisko aj maľovanie na tvár.

Ďalší Deň otvorených dverí plánuje trnavský Driving Range & Golf Academy na 19. mája 2018. Areál sa nachádza na okraji Trnavy v nádhrenom prírodnom prostredí za Kamenným mlynom. Golfisti majú k dispozícii okrem zastrešeného odpaliska s dĺžkou 235 metrov aj 9-jamkovú akadémiu určenú na trénovanie techniky a rôznych typov úderov.

Celý areál je prístupný okrem členov golfového klubu aj širokej verejnosti z Trnavy a okolia. Návštevníci nemusia byť držiteľmi zelenej karty, nevyžaduje sa ani bežne v golfovým kluboch predpísané golfové oblečenie.

Vstup je bezplatný, akcia potrvá do 18. hodiny.

Napíšte komentár