19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Rodinný LEStival 2018

20.02.2018 Autor: Zuzka, Foto: LEStival
Termín: 19.05.2018 Mesto:Dolná Krupá Čas:11.00 - 22.00 hod. Zdroj:stránka organizátora

LEs

Dňa 19.5. ožije v parku Dolná Krupá (10min. od Trnavy)
veľkolepý fantazijný FAIRY LEStival pre celú rodinu ! 

Pozývame každú vekovú kategóriu od 0 do 100, aby prišla načerpať kus pozitívnej energie a zažila s nami vizuálne exponáty po celom parku. Počas dňa ťa čakájú nezabudnuteľné hudobné vystúpenia, divadlo, skvelé jedlo a pitie (deka do ruky a piknik), stanovištia pre deti (bábätká, lezúni ...každá veková kategória), hry a tvorivé aktivity pre Teba na každom rohu.

Zaži s nami Trh po krupansky, zastav sa na Diškut u nádhernej sekvoji, kde sa budú preberať rôzne zaujímavé témy. Ochutnaj Krupanský gulášik, domáce pečené koláče, či len tak prídi sám zažiť divoko pestrú atmosféru pri našej Grote v húpacej sieti.

Prvý ročník LEStivalu sa uskutoční v parku v Dolnej Krupej. Ideálnosť výberu lokality v nás utvrdil aj fakt, že park sa rozprestiera na 17 hektárovom priestore, ktorý ponúka kaštiel s hudobným múzeom a domčekom, kde kedysi býval aj známy hudobný skladateľ Ludwig van Beethoven, ďalej jazero s ostrovčekom, jaskynná grota či unikátna sekvoja vôbec na slovensku. Naša ,,MRKVA" :)
Pre vašu rodinnú spokojnosť si môžete vypožičať pri vstupe deku a všade budú dolaďovať atmošku hojdacie kreslá, siete, tulivaky a sená na sedenie a ležanie. A keď správne natrafíte....budete počuť zvuk harfy, ktorá umocní zážitok pravého odpočinku....

Už sa chystáš na rodinný FAIRY LEStival? :) 
19.5. bude pre deti vymyslených množstvo atrakcií a fantázie na pozeranie.
Očakávaj napríklad : ostrovček Muchotrávkovo, Vodníkov svet, Víly, Škriatkov a keď budeš dobre dávať pozor, všimneš si aj čarovného Jednorožca. Predstav si ako celý les ožije a ty budeš mať pocit, že si v Čaro-krajine, ktorú budú reprezentovať lesné a slovanské bytosti. Deti budú mať po celý deň ich vlastné ,,Rybník pódium" plné hudby, divadla a show. Oproti pódia obrovské detské stanovištia od 0 do 15 rokov. Nenechaj si ujsť hry pre "dospelých" - garantujeme, že aj v TEBE otvoríme TO detské ja ! :)

Dňa 19.5. zažiješ na rodinnom LEStivale v Dolnej Krupej /10min. od Trnavy/ neopakovateľné vizuálne exponáty, ktoré Ťa prenesú do ríše FAIRY. Prejdi a odfoť sa pri stanovištiach s rozkvitnutým medvedím cesnakom. Uvidiš stromy, ktoré maju oči strom, pod ktorým sa môžeš guĺovať či snežiť na tabuľu alebo napríklad taký strom, z ktorého budú visieť knižky na čítanie....veĺké prekvapenia pre CELÚ RODINKU chystáme..

Divoko pestré miesto plné nezabudnuteľných hudobných vystúpení, vizuálnych projekcíí pre celú rodinu Vám predstavíme už čoskoro! Bude to kaleidoskopické prostredie - živej predstavivosti, vizionárskych umelcov, interaktívne workshopy, lahodní predajcovia ...jednoducho kreatívne bláznovstvo na jednom mieste pre každú vekovku!

Začarovaný kruh" bytostí z rozprávok hlavne od Pavla Dobšinského poskytne celej rodinke interaktívny zážitok na celý deň. Zaži s nami postavičku DRAKA, Valibuka, Lesné víly štyroch elementov (voda, oheň, vzduch, zem), Vodníka, či takú postavičku KOVOVLADA na chodúloch, ktorý okoloidúceho návštevníka BUM Bác so svojim penovým kladivom :D pssst, neprezradíme predsa všetko! Atmosféru festivalu, bude dodávať všade naokolo rozkvitnutý medvedí cesnak a ty sa budeš môcť odfotiť pri rôznych naaranžovaných FOTO stanovištiach.

Ideálnosť výberu lokality v nás utvrdil aj fakt, že park sa rozprestiera na 17 hektárovom priestore, ktorý ponúka kaštiel s hudobným múzeom a domčekom, kde kedysi býval aj známy hudobný skladateľ Ludwig van Beethoven, ďalej jazero s ostrovčekom, jaskynná grota či unikátna sekvoja vôbec na slovensku. Naša ,,MRKVA" :)
Pre vašu rodinnú spokojnosť si môžete vypožičať pri vstupe deku a všade budú dolaďovať atmošku hojdacie kreslá, siete, tulivaky a sená na sedenie a ležanie. A keď správne natrafíte....budete počuť zvuk harfy, ktorá umocní zážitok pravého odpočinku...





Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Katarina 18.05.2018, 15:45

    Aka je vyska vstupneho na Lestival?

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár