19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Ortners Eschenhof **** Alpine Slowness

Autor: Simona, Foto: eschenhof.at
Adresa:Ortners Eschenhof **** Alpine Slowness, Wasserfallweg 12, 9546 Bad Kleinkirchheim - Rakúsko Telefón:+43 42 40 / 82 62 E-mail:hotel@eschenhof.at www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Čas pre mňa, čas pre vás, čas pre nás ...  Zažite dovolenku s novým pocitom času v Eschenhof!


Strávte skvelú wellness dovolenku v malebnom prostredí priamo v centre Bad Kleinkirchheim. Obnovte vaše zmysly uprostred biosférickej prírodnej rezervácie. Či už na bicykli, e-bicykli alebo s turistickými topánkami na nohách, lyžiarkami alebo lyžami -  jedno je isté: opustíte každodenný život ďaleko za vami a priblížite sa na krok k prírode! Motto ALPINE Slowness hovorí, že členovia každej rodiny si musia nájsť čas na "spojenie" a spoločnú zábavu v prírode.

Náš tip: prečítajte si našu recenziu Boli sme, videli sme... kde sme otestovali tento hotel pre rodinz s deťmi >>

1 1351 web eschenhof winter2017gert perauerU nás sa budete cítiť ako doma. Útulné izby a rodinné apartmány majú moderné vybavenie a ponúkajú očarujúce detaily ako osobnú oázu pokoja pre každého hosťa.

Wellness a kúpeľné centrum ponúkajú úplnú relaxáciu s rodinným wellnessom a oddeleným priestorom pre dospelých. Wellness balíček pre rodiny s deťmi je určený pre rodičov s deťmi. Čas pre seba, pre svojho partnera, pre rodinu: doprajte si úžasnú a všestrannú relaxáciu, ktorá vyhovuje všetkým vkusom v rodinnom wellness centre s vonkajším a vnútorným bazénom a vo veľkorysých kúpeľoch Eschenhof s kozmetickými procedúrami, masážami, relaxačnými oázami, rôzne saunové atrakcie a samostatnú časť pre dospelých.

Reštaurácia  s regionálnymi a zdravými organickými potravinami vám umožní vychutnať si zdravú dovolenku pre telo a dušu!

ortners eschenhof Kulinarikgert perauer 2 6574Aj o malých hostí je dobre postarané. Každodenné zábavné a kreatívne animácie čakajú na deti v pavilóne detí Eva.

V hoteli Ortners Eschenhof sú aj psy členmi rodiny. Hotel ponúka jedinečný wellness pre psov. Súčasťou je balík pre vašich domácich miláčikov, o ktorých bude postarané ako v bavlnke!

V Ortners zažijete čaro rodinnej dovolenky, nakoľko sa rovnako venujú potrebám dospelých i detských hostí. Týždenne ponúkajú aspoň tri zaujímavé turistické výlety do prírody. Večerné prehliadky pod názvom "Zvuk prírody" s pozorovaním hviezd je určite nezabudnuteľným zážitkom pre každého.

V zimnom období sa môžete vydať na snežnicové terasy kopcov a hôr cez panenskú prírodu alebo bežecké lyžovanie na najlepších tratiach rozprestierajúcich sa cez údolie. K dispozícii sú zimné turistické chodníky, ktoré začínajú priamo z hotela, môžete tiež vyraziť na lyžiarske výlety na najlepších zjazdovkách, tiež sa vydajte na sánkovanie s rodinou alebo len na klzisko. Len v Nock Mountains vás dopravia na najkrajšie a najzaujímavejšie miesta, ktoré sú priam balzamom na ľudskú dušu.

11 9184 web schneeschuhwanderung kids eschenhof gert perauer"Hory dovolenkového šťastia" ...

... v LETE:  túry so sprievodcami, chodníky pre horské bicykle priamo pri hoteli, bezplatné tenisové kurty, zľavy z ceny Greenfee na golfovom ihrisku Bad Kleinkirchheim-Kaiserburg atď. Ponúkame tiež: bezplatný prenájom turistickej výstroje či prenájom bicyklov.

... v ZIME:  vleky a zjazdovky v pešej vzdialenosti (cca 5 minút), pokoj a ticho mimo zjazdoviek na snežných zjazdovkách v nedotknutej prírode, bežecké lyžovanie na dobre pripravenej ceste v údolí, zimné turistické chodníky priamo z hotela, denná polievková poukážka na našu chatu Maibrunnhütte, od marca skipas zahrnutý v cene pobytu, Family Euro s veľmi dobrými cenami lyžovania pre rodiny s deťmi, bezplatnú kyvadlovú dopravu do lyžiarskej školy atď.

... CELOROČNE: "Kontakt s prírodou" -  prehliadky a prednášky so sprievodcom kde zažijete skutočné zážitky v objatí prírody a objavíte krásu a rozmanitosť Nockberge.

Napíšte komentár