19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Voňavé vianočné fotenie v Babyfun

01.12.2017 Autor: Maria Bodnarova, Foto: Babyfun
Termín: 03.12.2017 a ďalšie Mesto:Bratislava Čas:9:00 - 13:00 Zdroj:stránka organizátora

promo Vianocne fotenie PODUNAJSKE BISKUPICE 2017

Srdečne vás pozývame na tradičné vianočné fotenie v Babyfun.

Tento rok si v Babyfun zvolili voňavú tému, a to vianočné pečenie. Príďte zvečniť Vaše bábätko/dieťatko, deti, rodinku do krásneho vianočne voňavého Babyfun ateliérika.

Detičky budú piecť, vaľkať, ukladať medovníčky na plech, sypať múku na retro váhe, miešať, piť čajík…
Samozrejme, s deťmi sa môžete odfotiť aj vy (napr. ako mamičke a tatinkovi dieťatko podáva medovníček v tvare srdca, ako spolu pečiete, miešate…) – vyčarujeme krásnu rodinnú vianočnú atmosféru. Fotenie je vhodné ako pre bábätká (budú bezpečne usadené v ikea stoličke alebo vo vašom náručí za stolom), tak i pre staršie deti.

Na každé dieťatko čaká motivujúca sladká odmena za modeling. Pre deti a pre rodičov bude prichystané aj medovníčkové občerstvenie.

TERMÍN dodania fotiek: cca do 10 dní

CENA: 25 € – 1 dieťatko – v cene je 5 vytlačených upravených fotiek v rozmere 10×15 cm + všetky fotky z fotenia zaslané mailom pre Vašu individuálnu potrebu (s rámikom, aj bez rámika)- môžete si dať vyvolať koľko fotiek chcete vo vami vybraných rozmeroch a formátoch ako darčeky pre najbližších

CENA: 30 € – súrodenci, rodinné foto, mamička a dieťa,… v cene je 5 vytlačených upravených fotiek v rozmere 10×15 cm + všetky fotky z fotenia zaslané mailom pre Vašu individuálnu potrebu (s rámikom, aj bez rámika) – môžete si dať vyvolať koľko fotiek chcete vo vami vybraných rozmeroch a formátoch ako darčeky pre najbližších 

ODPORÚČANIE k foteniu: podľa vlastného vkusu, odporúčame však tmavšie oblečenie (tmavo modrá, modrá, čierna, zelená…, aby dieťatko kontrastne vyniklo v pozadí.

K dispozícii na zapožičanie máme: vianočné kuchárske zásterky pre detičky aj dospelých (červené, biele, modré) s kuchárskymi čiapkami 

Na fotenie nerezervujeme presný čas, nakoľko to nie je z organizačných dôvodov možné. Fotenie prebieha rýchle, zábavnou formou, tak aby sme z detí dostali maximum a nenudili ich. Na základe skúsenosti z minulých fotení, všetko prebiehalo rýchle, profesionálne, hladko a plynule. Pokiaľ sa jedna rodina fotila, druhá sa prezliekala, prípadne si detičky skrátili chvíľu hrou s hračkami. Na fotení dostanete poradové číslo, podľa ktorého budete mať hneď predstavu, ako dlho a či vôbec budete čakať.

Napíšte komentár