19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Vianočný Handmade trh v Rajke 2017

16.11.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 17.12.2017 a ďalšie Mesto:Rajka - Maďarsko Zdroj:stránka organizátora

rajka

Pozývame vás na 2. Vianočný Handmade trh v Rajke, ktorý sa bude konať 16.-17.12.2017(sobota-nedeľa) v Dedinskom dome (Faluház) v Rajke, oba dni od 10.00 - 17.00 hod.


Hľadáte vianočné darčeky vyrobené s láskou a vlastnými rukami? 

Príďte si nakúpiť na handmade trh, kde sa vám predstavia šikovní ľudkovia z Rajky a jej okolia. Spoznáte šikovných handmade tvorcov a ich výrobky a strávite spolu príjemné predvianočné chvíle pri dobrej kávičke, varenom vínku, horúcom guláši a sladkých dobrotách.

Pre dámy, slečny, maminy aj nemaminy je pripravené skrášľovanie s May a pre deti detský kútik a prekvapenia z balónikov.

Na záver Vianočných Handmade Trhov príde deťom a ich rodičom spríjemniť predvianočný čas interaktívne divadlo Mici a Mňau s predstavením: O stratenom darčeku.
V nedeľu od 17.00 do 18.00 hod. 
Predstavenie trvá 45 minút, je vhodné už pre deti od 1,5 roka.

O čom bude predstavenie:
Mici a Mňau sa chystajú na Vianoce. Pre všetkých je to čas zázrakov, rodinnej pohody, kolied a darčekov. Inak to nie je ani u mačičiek. Ale to by nemohli byť oni, keby sa niečo nepokazilo. Koledy sú prichystané, stromček ozdobený, domček uprataný. No pod stromčekom vidieť iba jeden darček s nápisom M. Komu bude patriť? A čo sa stalo s tým druhým? Dozviete sa v novom veselom príbehu.

Cena vstupného je 5€ / dieťa v doprovode jedného rodiča.

Predpredaj lístkov na predstavenie - prosím napíšte do komentáru TU o koľko lístkov máte záujem.


Napíšte komentár