19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

ZOO Kontakt - najväčšia kontaktná zoologická záhrada na Liptove

Autor: ZOO kontakt, Foto: ZOOkontakt.sk
Adresa:Tatralandia, Liptovský Mikuláš Telefón:+421 919 220 760 E-mail:info@zookontakt.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

ZOO KONTAKT vás srdečne pozýva do kontaktnej zoologickej záhrady kde sa môžete stretnúť so zvieratkami v bezprostrednej blízkosti.

  • Už vám na hlave sedel papagáj?
  • Držali ste niekedy v náručí nosáľa?
  • Skúsili ste niekedy zodvihnúť "polmetrovú" suchozemskú korytnačku?
  • Viete akú huňatú srsť majú ovečky?
  • Hladkali ste niekedy malého somárika?

Nie? Tak príďte a zažijete s nami oveľa viac.

Cenník vstupeniek do Zoo Kontakt:
  • dieťa do 1 roku - vstup zdarma
  • osoba staršia ako 1 rok - 7,00 EUR
    (potrebné preukázať dokladom totožnosti, napr. kartička poistenca)
Otváracie hodiny:
  • na objednávku denne od 9.00h do 18.00 hod. posledný vstup o 17.00 hod.
  • vstup každú celú hodinu

Návštevu je možné skombinovať aj s návštevou Motýlej záhrady v Liptov Aréne. Nájdete nás v Liptovskom Mikuláši, pri aquaparku Tatralandia.

Mapa: N 49° 6′ 16″ E 19° 34′ 21″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Miroslav 30.11.2016, 22:04

    Za pár eur super zážitok ..veľa Vás je kritická ale čo potom tie iné kontaktné zoo či cirkusi čo za foto s akým kolvek zvieraťom berú 15-50e?.pripadne zoo..myslím si že pre deti aj dospelých super zažitok odporúčam

  • Andrea 30.11.2016, 15:06

    Maximálna spokojnosť ;-) dcérke sa veľmi páčilo a aj nám :-) určite odporúčam každej vekovej kategórii :-)

  • Mariana 30.11.2016, 14:18

    Bol to pre nás pekný zážitok,veľmi pekná myšlienka. Odkedy sme tam boli je to tam ešte vylepšené, t ak to môže byť fajn.

  • Jana Polakovičová 24.11.2016, 09:12

    Kontaktná zoo je geniálny nápad ako pomôcť zvieratkám. Niektorí ľudia majú názor, že tie zvieratká sú chudiatka ale oni sú tam preto, že ich niekto nechcel, alebo boli ranené a práve tu sa im dostalo pomoci. Personál ošetrovateľov sa o ne príkladne stará a myslím, že keby to tak nebolo, odzrkadlilo by sa to aj na správaní ich zverencov. Ani jedno zo zvierat nebolo pod vplyvom sedatív alebo niečoho iného, všetky boli zdravé a čulé. Vôbec som si nevšimla, že by niektoré bolo "čudné" tak, ako to vyššie spomenul niektorý prispievateľ vo svojom komentári. Všetky sa nechali pohladkať a žiadne neprejavovalo známky agresivity. Mám dospelé deti a v LM sme boli na 4 dni ale nedalo nám, aby sme počas tých štyroch dní nenavštívili zoo aj druhýkrát a boli sme rovnako nadšení ako po prvýkrát. Želám personálu aj aj všetkým zvieratkám, nech sa im ďalej darí tak ako doteraz ♥♥♥

  • Katarina 09.10.2016, 17:56

    Úžasne, bezprostredne a veľmi pekne zrealizovaná ZOO. Deti majú veľmi krásny a blízky kontakt so zvieratami. Trosku stromov a bude to úplne úžasne.....

  • Lucia 21.09.2016, 21:31

    Myšlienka kontaktnej ZOO je skvelá, ale realizácia je katastrofálna! To, čo sa tam deje je verejné týranie zvierat!!! Rodiča, spamätajte sa, pre pár fotiek a dotykov podporovať zbohatlíkov... Kde končia zarobené peniaze? Pozrite sa do tých utrápených zvieracích očí a nájdete odpoveď...Je mnoho iných možností ako zblížiť naše deti so svetom zvierat. Neodporúčam navštíviť!

  • Lucia 15.09.2016, 21:49

    Myslim ze je to skvely zazitok ci uz pre deti, ale aj pre dospelych. Pohladkat a vidiet z blizka vsetky zvieratka. Ale na druhej strane, pre tie zvieratka to musi byt dost stresujuce... A urcite by tam mohli nasadit nejake stromy, lebo su to len klietky uprostred pola..

  • Aja 13.09.2016, 15:23

    Boli sme sa tam pozriet koncom augusta. Musim povedat, ze pre deti to bol ohromny zazitok, ked sa mohli dotknut zvierat, vziat si ich na ruky a podobne. Pacil sa im pavilon papagajov, ale aj klasika ako koniky, ovecky alebo tava :-) Boli sme tam v horucavach. Neviem posudit, ci zvierata boli z tapla unavene, alebo nadopovane, ako tu podaktori pisu, ale ked sme boli pri levovi, lezal tam nehybne, bol podla mna dost cudny. Ked sme o 18.15 hod odchadzali, uz bol prebraty, a dost utocil na nasu malu dcerku, ked sme sli okolo.. Nebyt tam plot, tak ju mozno aj roztrha. Tak neviem, ci predtym bol naozaj taky krotky len z tepla. Mne kazdopadne vadilo to prostredie, je to vybudovane na poli, ziadna zelen, v celom areali nebol snad ani jeden strom. Chudata zvierata, fakt to posobilo dost drasticky, lezat takto na slnku. Na tom by mal majitel ZOO naozaj popracovat, lebo toto podla mna trosku uz hranici s tyranim zvierat.

  • Drahoslava 12.09.2016, 15:18

    Ahojte,ešte sa len chystáme na tento výlet,tak nemôžem posudzovať.ˇTrochu mám zmiešané pocity,z toho čo sa tu píše. Prekvapuje ma,že nikto nepíše, či treba pomôcť s niečím tejto kontaktnej ZOO a riešia sa tu bufety. Jedlo a pitie so sebou na výlet je predsa samozrejmosť.
    A to,že zvieratá spia,keď sú horúčavy a niekto si dovolí napísať,že sú nadopované.............!!!!!
    Tak nech to povie vo veľkých ZOO kde prejde celú a neuvidí ani jednu šelmu v horúčave.
    Napíšem,až sa odtiaľ vrátime

  • Radka 12.09.2016, 12:55

    Boli sme tam uz dvakrat pred tromi roki a toto leto a mozem povedat ze zoo sa za ten cas dost zmenila ale k horsiemu.. predtym hned ako sme zaplatili vstupne k nam prisiel chovatel s kosickom ovocia a zeleniny pre zvieratka ktore sme krmili a hladkali nebolo tam az tak velmi vela ludi ako tam chodi teraz bolo by dobre to vacsiemu davu aj prisposobit lebo aj tie zvierata musia byt v soku z tolkych ludi.. teraz sa na vstupe kupuju len lisovand granulky podotykam kupuju co predtym to boli v cene a ani nieje "osobny" sprievodca ako predtym asi uz vidia len vidinu vacsieho zarobku co je smutne skoda trj predoslej zoo ta bola super

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár